PRIMĂRIA COMĂNEŞTI

Rating
| Adaugă review
  • NetSync
    Verifică dacă datele de contact ale companiei sunt sincronizate pe Intenet, Reţele Sociale şi Aplicaţii de Navigaţie.
  • Website-test WebSite-test.ro - Testează performanţele oricărui website.
  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Într-o eră a globalizării, fără a pierde identitatea națională și moștenirea înaintașilor, cine face primii pași va avea de câștigat în viitor.


Descriere:

Situat pe Valea Trotușului, într-un cadru natural de excepție, Comăneștiul de astăzi oferă numeroase oportunități din sfere diverse. Acest lucru este posibil în primul rând deschiderii pe care administrația locală o manifestă faţă de partenerii de dialog. Suntem un oraș deschis, gata oricând de noi provocări, suntem onești şi animați de dorința de a contribui la binele colectiv.
Construim astăzi în Comănești nu pentru un an sau cinci, ci construim pentru generațiile viitoare.
Comăneștiul trece astăzi prin transformări majore. În ultimii ani au fost implementate numeroase proiecte finanțate din fonduri nerambursabile în valoare de peste 42 milioane de euro.
Comăneştiului i se mai spune și „orașul magnoliilor” deoarece ne place și iubim natura cu frumusețea ei și pentru că în ultimii ani am plantat sute de magnolii, dar și trandafiri și iasomie, tei, tuia, mălini și brazi argintii, precum și zeci de kilometri de gard viu, veșnic verde.
Strategia de dezvoltare a orașului pe termen mediu şi lung vizează dezvoltarea durabilă, în deplin consens cu politicile Uniunii Europene, ținta fiind creşterea calităţii vieții cetățenilor săi.
Stradă, școală și spital – Pe acești trei piloni principali se sprijină comunitatea noastră, fără a omite însă Biserica, moștenirea înaintașilor și perpetuarea tradițiilor identitare.
Investim în sănătate – Spitalul Orășenesc ”IOAN LASCĂR” fiind un adevărat reper printre unitățile medicale, un loc în care oamenii sunt tratați corect, cu profesionalism și afecțiune.
Investim în agrement și petrecerea timpului liber – Centrul ”IONUȚ IFTIMOAIE” este unic în România, datorită acoperișului curbat, veșnic verde grație gazonului care acoperă întreaga construcție.
Sprijinim Biserica şi suntem bucuroși că armonia religioasă din acest oraș este un exemplu viu de conviețuire şi înțelegere între oameni și CREDINȚA în Dumnezeu.
Respectăm memoria înaintașilor și ne raportăm mereu la familia Ghika, a cărei moștenire materială – Parcul și Palatul Ghika – am redat-o comunității.
Ne mândrim cu Festivalul de Datini și Obiceiuri, din care se distinge ”Dansul Urșilor”, un obicei ce se pierde în negura vremurilor, care a făcut înconjurul planetei și care are toate șansele să fie înscris în Patrimoniul Mondial Imaterial UNESCO.
Aceștia suntem noi, comăneștenii. Cu respect pentru trecut, implicați în prezent, cu năzuințe pentru viitor.
Funcţii în primărie:
Primar - ec. Viorel Miron
Viceprimar - ing. Adrian Ciobanu
Secretar general - jurist Daniela Chirilă

 

Informatii financiare şi fiscale:

Cod Fiscal: 4353269


Persoane de contact


Produse şi servicii:


Cuvinte Cheie:

primării, consiliul local, administraţie locală, achiziţii publice, servicii administrative

Domeniul de activitate:

Primării

Zonă deservită:

BACĂU

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 7:30 - 16:00
Marţi 7:30 - 16:00
Miercuri 7:30 - 16:00
Joi 7:30 - 16:00
Vineri 7:30 - 13:30

Metode de plată

Numerar, Transfer Bancar


Review-uri utilizatori

Ratingul general al companiei

Trimiteți-ne părerea dumneavoastră

Doriți să ne împărtășiți experiența dumneavoastră cu această companie? Opinia dumneavoastră va ajuta şi alți potenţiali clienți şi reprezintă un feedback valoros pentru companie.

Această companie nu are încă nici un review. Fii primul care adaugă un review.

Adaugă review