CASA DE AJUTOR RECIPROC PROGRESUL CFR COMĂNEŞTI I.F.N.

Rating
| Adaugă review
  • NetSync
    Verifică dacă datele de contact ale companiei sunt sincronizate pe Intenet, Reţele Sociale şi Aplicaţii de Navigaţie.
  • Website-test WebSite-test.ro - Testează performanţele oricărui website.
  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

CAR PROGRESUL CFR, MEREU APROAPE DE TINE !


Descriere:

C.A.R. PROGRESUL  C.F.R. Comanesti I.F.N. si-a inceput activitatea inca din anii 1970.
Cu o traditie de peste 20 de ani, infiintata prin Hotarare judecatoreasca in anul 1997 ca persoana juridica sub denumirea “CAR.CFR. Comanesti” institutia desfasoara o intensa activitate de creditare a persoanelor fizice si protectie sociala a membrilor.
In decursul activitatii sale, CAR PROGRESUL CFR COMANESTI , prin serviciile de calitate oferite, a reusit cu usurinta sa ajunga de la 350 membri in anii ’70 la peste 25.000 membri in prezent, acoperind suprafata a peste 10 judete cu 10 puncte de lucru in tara.
In anul 2017, prin Hotarare Judecatoreasca , institutia isi schimba denumirea din “CAR.CFR. Comanesti” in “CASA DE AJUTOR RECIPROC PROGRESUL CFR COMANESTI”
Extinderea activitatii casei, prin infiintarea de sucursale, atat in judet cat si in afara acestuia, a deschis calea catre cresterea numarului de membri, implicit a activelor productive, indicator de baza in aprecierea unei institutii financiare nebancare.
            Respectul si increderea in institutia noastra s-a castigat de-a lungul timpului, prin implicarea CAR  PROGRESUL  C.F.R. Comanesti I.F.N. in activitati comunitare, de interes general, pentru oamenii din zona in care traiesc. Ca o preocupare permanenta pentru diversificarea serviciilor pentru membri, in special din punct de vedere social, CAR PROGRESUL  C.F.R. Comanesti I.F.N. a deschis un cabinet medical, cu personal specializat, unde membrii beneficiaza de o serie de servicii medicale gratuite, cum ar fi: consultatiile medicale, masurarea tensiunii arteriale, masurarea oscilometriei, administrarea tratamentului de urgenta, efectuarea de masaj terapeutic regional iar altele, la cerere, cu participare modica la cheltuieli ca: masurare colesterol, glicemie, efectuare EKG, osteodensitometrie.
         In urma unei colaborari fructuoase cu o firma de specialitate, membrii pot beneficia de consultatii gratuite pentru optometrie (ochelari), iar ochelarii necesari pot fi procurati cu o reducere de 30% si plata in rate.
De asemenea, la toate sediile de la sucursale, membrii isi pot achita facturile pentru utilitati si pot transmite sume de bani prin "Western Union" , fara comisioane atasate.
          Cu ocazia diferitelor sarbatori religioase se acorda ajutoare in pachete cu alimente sau tichete valorice.
          Totodata, membrii beneficiaza de imprumuturi cu dobanda promotionala la 8 Martie, la sarbatorile de Paste si Craciun sau la deschiderea anului scolar.
Suntem mandri sa afirmam ca de serviciile noastre, diversificate, pe care le prestam, beneficiaza peste 25.000 de membri.Alte date de contact:

  • 0234-372 152

Informatii financiare şi fiscale:

Cod Fiscal: 9817858


Persoane de contact


Produse şi servicii:


Cuvinte Cheie:

imprumuturi, membri, fond social, servicii medicale gratuite, incasare facturi utilitati, tombole, imprumuturi cu dobanda promotionala, osteodensitometrie

Domeniul de activitate:

Împrumuturi

Zonă deservită:

BACĂU

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 8:00 - 12:00, 12:30 - 16:30
Marţi 8:00 - 12:00, 12:30 - 16:30
Miercuri 8:00 - 12:00, 12:30 - 16:30
Joi 8:00 - 12:00, 12:30 - 16:30
Vineri 8:00 - 12:00, 12:30 - 16:30
Sâmbătă 8:00 - 12:00

Metode de plată

Numerar


Puncte de lucru:


Review-uri utilizatori

Ratingul general al companiei

Trimiteți-ne părerea dumneavoastră

Doriți să ne împărtășiți experiența dumneavoastră cu această companie? Opinia dumneavoastră va ajuta şi alți potenţiali clienți şi reprezintă un feedback valoros pentru companie.

Această companie nu are încă nici un review. Fii primul care adaugă un review.

Adaugă review