CUM SĂ CUCEREŞTI FEMEI

Rating
| 12 review-uri
  • NetSync
    Verifică dacă datele de contact ale companiei sunt sincronizate pe Intenet, Reţele Sociale şi Aplicaţii de Navigaţie.
  • Website-test WebSite-test.ro - Testează performanţele oricărui website.
  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Învaţă cum să cucereşti femei!


Descriere:

Te salut, Maestrule! De acum înainte, cred că vei începe o nouă etapă în viaţa ta, ori eşti aproape de a-ţi schimba total viaţa sentimentală şi relaţiile pe care le ai cu femeile. Atunci când am început să mă gândesc la Voi, Generaţia Vitezei, am avut o mare dezamăgire să văd atâţia oameni fără ajutor atunci când e vorba de femei.
Eu unul, am avut femei de când mă ştiu şi cred că am fost născut cu un aliaj chimic pentru a înţelege femeile, dar nu vroiam să discut cu nimeni aşa ceva, pentru că nimeni nu mi-a cerut asta. La un moment dat, developerul meu din India a observat ceva, ce la mine este cazual şi normal ..., că am multe femei. Odată, într-o seară, mă întreabă discret pe skype, dacă am înţeles ceva din atâtea femei care îmi sunt în preajmă şi i-am spus, că asta se întâmplă de când mă ştiu şi că aşa îmi trăiesc viaţa, călătorind şi "jucând"cu femeile.
Rajesh este un tip de treabă, care este cunoscut în IT ca un "tocilar" şi cred că este un tip onest, dar care nu ştie cum să îşi atragă femei de partea sa. Am discutat cu el, dacă vreau să îmi împărtăşesc secretele acestea cu alţi bărbaţi/băieţi, care sigur ar dori să ştie mai multe despre arta seducţiei, cum e cunoscută mai popular în România. Nu m-am gândit niciodată, că voi avea plăcerea, ca cineva să mă asculte, pentru că aceste secrete nu se spun la întâmplare sau persoanelor care nu caută să se schimbe, pentru că-i poţi jigni pe aceşti oameni, dacă le zici că tu poţi să îi ajuţi în relaţiile lor cu femeile. Aşa că, am ajuns la un acord să creez această platformă pentru a ajuta băieţii şi bărbaţii indiferent de vârstă, ca să înceapă o nouă viaţă, să devină mai capabili în seducerea femeilor de pretutindeni.

Vezi tu, femeile sunt foarte uşor de înţeles chiar şi atunci când nici ele nu se înţeleg şi asta o ştiu din experienţă, dar acest Training te va ajuta să descoperi Cutia Pandorei…, cutia care dezvăluie toate secretele prin care să seduci o femeie din prima zi. Vei vedea conversaţii cu ele live, cu vocea distorsionată, dar vei auzi cu urechile tale ceea ce nu credeai că pot vorbi vreodată femeile. Este un joc al minţii, pe care dacă îl stăpâneşti, e Total Cum Vrei Tu!

 

Alte date de contact:


Informatii financiare şi fiscale:

Cod Fiscal: 40649539


Persoane de contact


Produse şi servicii:


Cuvinte Cheie:

replici de agăţat pe messenger, iubita pe net, invită fata la întâlnire, impresionează fete, cum să vorbeşti cu o fată prin mesaje, cum să îţi faci prietenă, cum să faci o femeie fericită, cum să cucereşti femeile, cum să atragi fete, cum să atragi femeile, cum să atrag femei, cum să ai succes la femei, cum să agăţ fete, cum să agăţ femei, ce să-i spui unei fete, abordează fete online, cum abordezi o femeie, cum abordezi o fată, trucuri de agăţat fete, trucuri de agăţat femei

Domeniul de activitate:

Cursuri de iniţiere, perfecţionare şi calificare

Zonă deservită:

CLUJ

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 0:00 - 23:59
Marţi 0:00 - 23:59
Miercuri 0:00 - 23:59
Joi 0:00 - 23:59
Vineri 0:00 - 23:59
Sâmbătă 0:00 - 23:59
Duminică 0:00 - 23:59

NONSTOP

Metode de plată

Numerar, MASTERCARD, VISA, Bilet la ordin, Transfer Bancar


Review-uri utilizatori

Ratingul general al companiei

Review-uri utilizatori

Nasalean Liut:

Multumesc de informatie . Am inceput sa aplic tehnicile si functioneaza 100% . Ies cu 2 femei pe saptamana , mi-am pus obiectiv sa am 20 de femei pana la sfarsitul anului si cred ca voi reusi .Esti Maestru!

Vezi toate review-urile

Trimiteți-ne părerea dumneavoastră

Doriți să ne împărtășiți experiența dumneavoastră cu această companie? Opinia dumneavoastră va ajuta şi alți potenţiali clienți şi reprezintă un feedback valoros pentru companie.

Adaugă review