AMBO SYSTEMS S.R.L. - VILICOTEL

Rating
| Adaugă review
  • NetSync
    Verifică dacă datele de contact ale companiei sunt sincronizate pe Intenet, Reţele Sociale şi Aplicaţii de Navigaţie.
  • Website-test WebSite-test.ro - Testează performanţele oricărui website.
  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Vilicotel, ideal pt. managementul hotelier: simplu, intuitiv, eficient, profitabil, ocupat 100%!


Descriere:

Vilicotel este un software complet, menit să automatizeze operaţiunile zilnice ale managementului hotelier sau de pensiune. Funcţionalităţile aşteptate precum gestionarea camerelor şi a tarifelor de cazare, operaţiunile de rezervare şi check-in/check-out ale oaspeţilor, menţinerea datelor şi a relaţiilor cu clienţii, generarea tuturor rapoartelor şi facturilor necesare şi multe altele, sunt accesibile simplu şi intuitiv din modulul FrontDesk.
Programul poate fi integrat cu softul POS VilicoRest pentru managementul de restaurant. Automatizarea acestor operaţiuni, deşi necesară, este insuficientă pentru a conduce administrarea hotelului la parametrii maximi de eficienţă şi profitabilitate. Astfel, Vilicotel oferă utilizatorilor un modul de procesare a datelor operaţionale menit să asiste managerul de hotel în crearea celor mai bune strategii de gestiune ale veniturilor hoteliere.
Beneficiind de o arhitectură FrontDesk-Channel Manager-Booking Engine, programul poate integra motoare de rezervări on-line, ca Booking.com, permiţând astfel atingerea unor grade înalte de ocupare. În plus, Vilicotel oferă gratuit posibilitatea efectuarii de rezervări on-line de pe site-ul propriu al hotelului şi listarea acestuia pe portalul besthotels.ro.
Aveţi un hotel, sau o pensiune dar nu aveti un site propriu? Nici o problemă. Promoţional, Ambo îl va construi pentru dumneavoastră!


Informatii financiare şi fiscale:

Cod Fiscal: 11680220


Persoane de contact


Produse şi servicii:


Branduri:


Cuvinte Cheie:

Soft pentru hotel, program management hotelier, portal rezervări on-line, gestiunea veniturilor hoteliere, PMS software, on-line booking engine, hotel revenue management

Domeniul de activitate:

Computere - software

Zonă deservită:

CLUJ

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 9:00 - 17:00
Marţi 9:00 - 17:00
Miercuri 9:00 - 17:00
Joi 9:00 - 17:00
Vineri 9:00 - 17:00

Metode de plată

Numerar, Ordin de plată, Transfer Bancar


Puncte de lucru:


Review-uri utilizatori

Ratingul general al companiei

Trimiteți-ne părerea dumneavoastră

Doriți să ne împărtășiți experiența dumneavoastră cu această companie? Opinia dumneavoastră va ajuta şi alți potenţiali clienți şi reprezintă un feedback valoros pentru companie.

Această companie nu are încă nici un review. Fii primul care adaugă un review.

Adaugă review