AMBO SYSTEMS S.R.L. - VILICOREST

Rating
| Adaugă review
  • NetSync
    Verifică dacă datele de contact ale companiei sunt sincronizate pe Intenet, Reţele Sociale şi Aplicaţii de Navigaţie.
  • Website-test WebSite-test.ro - Testează performanţele oricărui website.
  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

VilicoRest, programul POS ideal pt.managementul&gestiunea de restaurant cu aplicaţii desktop&mobile!


Descriere:

VilicoRest este o platformă completă, menită să faciliteze operaţiunile managementului de restaurant, fast-food, café-bar sau pizzerie. Soluţia hardware împreună cu softul POS VilicoRest şi VilicoGest oferă utilizatorilor o funcţionalitate completă de la încărcarea gestiunilor cu produse sau ingrediente, şi definirea reţetelor pentru preparatele culinare, la preluarea comenzilor de la ospătari şi eliberarea bonurilor fiscale. Programul permite de asemeni definirea, configurarea gruparea şi rezervarea meselor din restaurant, definirea şi configurarea dinamică a preţurilor de tip happy-hour, definirea de programe de loializare a clientelei, precum şi generarea tuturor documentelor şi rapoartelor centralizatoare necesare activităţii de gestiune printre care: facturi, NIR-uri, rapoarte şi balanţe de stocuri, nomenclatoare de produse, şi multe altele. Tehnologia de acces prin chei RFID permite logarea şi delogarea rapidă şi sigură a ospătarilor la terminalul POS, asigurându-se astfel o fluenţă crescută în procesarea comenzilor. În plus, platforma VilicoRest poate fi integrată cu aplicaţii mobile care pot fie eficientiza desfăşurarea activităţilor din restaurant, cum ar fi aplicaţia de tabletă la ospătar VilicoTab pentru preluarea comenzilor la mese, fie pot oferi o experienţă superioară de luare a mesei în restaurant, prin aplicaţia de tabletă la client VilicoGuest.


Informatii financiare şi fiscale:

Cod Fiscal: 11680220


Persoane de contact


Produse şi servicii:


Branduri:


Cuvinte Cheie:

Soft restaurant, soft management restaurant, POS restaurant, soft gestiune restaurant, aplicaţii mobile restaurant, meniu digital, program loialitate restaurant

Domeniul de activitate:

Computere - software

Zonă deservită:

CLUJ

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 9:00 - 17:00
Marţi 9:00 - 17:00
Miercuri 9:00 - 17:00
Joi 9:00 - 17:00
Vineri 9:00 - 17:00

Metode de plată

Numerar, Ordin de plată, Transfer Bancar


Puncte de lucru:


Review-uri utilizatori

Ratingul general al companiei

Trimiteți-ne părerea dumneavoastră

Doriți să ne împărtășiți experiența dumneavoastră cu această companie? Opinia dumneavoastră va ajuta şi alți potenţiali clienți şi reprezintă un feedback valoros pentru companie.

Această companie nu are încă nici un review. Fii primul care adaugă un review.

Adaugă review