ELECTRONIC APRIL

  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Descriere:

Activitatea de bază este cercetarea, proiectarea şi realizarea de aparatură, instrumente medicale, aparatură de laborator clinic şi de protecţie a mediului, proiectarea si productia de aparatura si instrumente de masura, verificare si control, având ca beneficiari instituţii de învăţământ superior, unităţi medicale de stat şi private precum şi societăţi industriale.
Producţia şi comercializarea de dispozitive de laborator - termostate (etuve cu aer cald), hote bacteriologice cu flux vertical laminar, nişe chimice pentru exhaustarea gazelor periculoase.
Societatea oferă clienţilor săi o gamă largă de produse certificate CE, realizate printr-o tehnologie modernă de fabricaţie care le asigură calitatea, fiabilitatea, performanţa tehnică şi designul plăcut.


Persoane de contact


Produse şi servicii:


Cuvinte Cheie:

Filtrare, Exhaustare, Termostatare, Echipamente industriale, Bai de termostatare, Uscător de laborator, Etuve industriale

Domeniul de activitate:

Medicină - echipamente, aparatură medicală, accesorii

Zonă deservită:

CLUJ

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 9:00 - 17:00
Marţi 9:00 - 17:00
Miercuri 9:00 - 17:00
Joi 9:00 - 17:00
Vineri 9:00 - 17:00

Metode de plată

Numerar, Ordin de plată, Transfer Bancar