HELD FASHION

Rating
| Adaugă review
  • NetSync
    Verifică dacă datele de contact ale companiei sunt sincronizate pe Intenet, Reţele Sociale şi Aplicaţii de Navigaţie.
  • Website-test WebSite-test.ro - Testează performanţele oricărui website.
  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Descriere:

Held Fashion produce articole de confecţii textile pentru femei la standarde înalte de calitate şi le exportă apoi către clienţi din toată lumea.

Articolele produse poartă marca FRANK WALDER, marcă recunoscută pentru calitatea deosebită şi combinaţia inedită între clasic, elegant şi casual.

Compania Held Fashion şi-a început activitatea productivă în anul 2000, contribuind astfel la activitatea economică a Clujului de peste 17 ani, fapt confirmat şi prin locurile I obţinute în Topul Firmelor din judeţul Cluj, rolul de investiţie de succes şi de factor de asigurare a unor locuri de muncă stabile şi a unor condiţii de muncă la standarde europene. Numărând în prezent în jur de 150 de angajaţi, Held Fashion este unul dintre cei mai importanţi angajatori din industria textilă pe plan regional, spijinind astfel totodată economia locală.

Întreaga noastră activitate izvorăşte din pasiune pentru moda şi industria vestimentară, iar obiectivul nostru este să formăm confecţioneri profesionişti, motiv pentru care investim constant în oameni şi îi motivăm. Promovăm totodată diversitatea şi egalitatea de şanse, oferind oricui şansa de a învăţa această frumoasă meserie. Astfel, la Held Fashion, fiecare angajat beneficiază de un stagiu de formare profesională, perioada în care i se dezvoltă competenţele în cadrul unei echipe de ucenici, care primesc sprijin continuu din partea şefului de echipă, a managerilor şi a celorlalţi colegi mai experimentaţi.

Held Fashion vă aşteaptă şi la magazinul de prezentare din incinta firmei, unde comercializează în primul rând articole de îmbrăcăminte pentru femei marca FRANK WALDER, însă oferta noastră mai cuprinde îmbrăcăminte şi încălţăminte aparţinând altor branduri cunoscute, precum Casa Moda, Meyer sau Rieker.


Alte date de contact:


Informatii financiare şi fiscale:

Cod Fiscal: 11917700


Persoane de contact


Produse şi servicii:


Branduri:


Cuvinte Cheie:

locuri de muncă Cluj, angajatori Cluj, magazin îmbrăcăminte Cluj, confecţii textile Cluj, îmbrăcăminte femei Cluj, îmbrăcăminte bărbaţi Cluj, încălţăminte damă, încălţăminte bărbaţi, haine Frank Walder, producător confecţii textile Cluj

Domenii de activitate:

Confecţii - producători, distribuitori; Confecţii - magazine, comercializare

Zonă deservită:

CLUJ

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 8:30 - 16:30
Marţi 8:30 - 16:30
Miercuri 8:30 - 16:30
Joi 8:30 - 16:30
Vineri 8:30 - 16:30

orar magazin: luni-vineri: 08:30 - 16:30

Metode de plată

Numerar, MAESTRO, VISA, MASTERCARD, Ordin de plată, VISA ELECTRON


Review-uri utilizatori

Trimiteți-ne părerea dumneavoastră

Doriți să ne împărtășiți experiența dumneavoastră cu această companie? Opinia dumneavoastră va ajuta şi alți potenţiali clienți şi reprezintă un feedback valoros pentru companie.

Această companie nu are încă nici un review. Fii primul care adaugă un review.

Adaugă review