ANTREPRIZA REPARAŢII ŞI LUCRĂRI S.A.

Rating
| Adaugă review
  • NetSync
    Verifică dacă datele de contact ale companiei sunt sincronizate pe Intenet, Reţele Sociale şi Aplicaţii de Navigaţie.
  • Website-test WebSite-test.ro - Testează performanţele oricărui website.
  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Descriere:

Antrepriza de Reparaţii şi Lucrări Cluj SA este o societate cu capital privat, cu sediul central în localitatea Cluj-Napoca. Activitatea principală constă în execuţia lucrărilor de infrastructură, inclusiv ranforsări sisteme rutiere, covoare asfaltice, tratamente bituminoase, ziduri de sprijin, podeţe, execuţia lucrărilor de canalizare, inclusiv alimentare cu apă, canalizări, extindere reţele, atât în zona Transilvaniei, cât şi pe întreg teritoriul României.
Activitatea secundară constă în producţia şi vânzarea de mixturi asfaltice cu bitum normal şi modificat, precum şi servicii de transport general şi specializat, inclusiv livrarea de semifabricate.

Din anul 2007, societatea aparţine grupului Strabag SE Austria, lider în Europa Centrală şi de Est. În prezent ARL Cluj dispune de instalaţii performante şi personal calificat, dotări ce îi conferă o prezenţă flexibilă şi eficientă în mediul concurenţial tot mai intens pe piaţă.

Activitatea societăţii este organizată în cadrul a patru grupe: Cluj, Bistriţa, Oradea, Baia Mare, astfel încât principalele materiale necesare lucrărilor de drumuri sunt produse în bazele de producţie proprii.


Informatii financiare şi fiscale:

Cod Fiscal: 9478840


Domeniul de activitate:

Construcţii - drumuri şi poduri

Zonă deservită:

CLUJ

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 8:00 - 17:00
Marţi 8:00 - 17:00
Miercuri 8:00 - 17:00
Joi 8:00 - 17:00
Vineri 8:00 - 16:00

Metode de plată

Numerar, Transfer Bancar, Ordin de plată


Review-uri utilizatori

Trimiteți-ne părerea dumneavoastră

Doriți să ne împărtășiți experiența dumneavoastră cu această companie? Opinia dumneavoastră va ajuta şi alți potenţiali clienți şi reprezintă un feedback valoros pentru companie.

Această companie nu are încă nici un review. Fii primul care adaugă un review.

Adaugă review