DENTOSANMED

  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Descriere:

DentoSanMed, prin cei doi medici primari cu experienţă de aproape 20 de ani de practică: Dl. Dr. Balog Anton, specialist in Protetica Dentara si D-na. Dr. Cristiana Balog, specialist in Chirurgie Dento-Alveolara, oferă tratamente moderne la copii si adulti:
-chirurgie si implantologie orală,
-estetică dentară,
-protetică dentară: lucrări protetice metalo- sau integral-ceramice, pe suport dentar sau implantar, proteze dentare totale sau partiale scheletate, supraproteze pe implante.
DentoSanMed este centrul stomatologic din Transilvania care a adunat în 2015 sub acelasi acoperis un arsenal de aparate moderne de ultimă generatie, garantand pacientilor tratamente de calitate, fără durere, la costuri rezonabile.
Suntem mândri de a fi printre primii 5 beneficiari din tară a celei mai noi game de Unituri Dentare Intego de la Sirona, Germania. Alaturi de acestea oferim tratamente ultramoderne utilizand Siro-Laserul Advance de la firma Sirona, acceleratorul de albire a dinsilor Beyond Polus, sistemul de anestezie fara seringa de la Milestone, obturatii dentare de inalta calitate, utilizand SonicFill-ul de la firma Kerr si inca multe altele pe care va steptam sa le descoperiti, vizitandu-ne!


Produse şi servicii:


Cuvinte Cheie:

implantologie, ortodontie, protetica, parodontologie, estetica dentara, tratamentul cariilor, coroane dentare

Domeniul de activitate:

Cabinete stomatologice

Zonă deservită:

CLUJ

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 15:00 - 20:00
Marţi 15:00 - 20:00
Miercuri 9:00 - 14:00
Joi 15:00 - 20:00
Vineri 15:00 - 20:00

Metode de plată

Numerar, Rate, VISA, MAESTRO, Transfer Bancar, MASTERCARD, Ordin de plată, VISA ELECTRON