PROMAN ROMÂNIA S.R.L.

Rating
| Adaugă review
  • NetSync
    Verifică dacă datele de contact ale companiei sunt sincronizate pe Intenet, Reţele Sociale şi Aplicaţii de Navigaţie.
  • Website-test WebSite-test.ro - Testează performanţele oricărui website.
  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Descriere:

Proman România oferă clienţilor săi soluţii complete de la primii paşi în amenajarea cât mai optimă a spaţiului, la montajul rafturilor, service-ul acestora, până la servicii de inspecţii periodice ale tuturor sistemelor pentru depozitare.
PROMAN România oferă garanţie atât pentru rafturile instalate, cât şi pentru service şi realizează inspecţii periodice ale rafturilor. 
De-a lungul anilor am realizat sute de mii de module de rafturi, de diferite  dimensiuni şi pentru nevoi şi cerinţe atât tipice cât şi atipice. Garantăm o calitate superioară a rafturilor şi un profesionalism la cel mai înalt nivel.
Efectuăm inspecţii tehnice obligatorii la rafturi şi sisteme pentru depozitare, conform EN15635/2008 norma referitoare la „Sistemele de Stocare din Oţel – Aplicaţii şi Întreţinerea Echipamentelor de Stocare”.
PROMAN ROMÂNIA este autorizată pentru realizarea de SERVICE şi INSPECŢII ale rafturilor şi platformelor metalice de către oricare dintre producătorii existenţi pe piaţă.

 

Alte date de contact:

  • 0745-995 868

Informatii financiare şi fiscale:

Cod Fiscal: 19229294


Produse şi servicii:


Branduri:


Cuvinte Cheie:

rafturi pentru paleţi, rafturi culisante-arhivare, rafturi arhivare, rafturi în consolă, platforme de oţel, reparaţie rafturi metalice, inspecţie rafturi metalice

Domeniul de activitate:

Rafturi metalice

Zonă deservită:

CLUJ

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 8:00 - 17:00
Marţi 8:00 - 17:00
Miercuri 8:00 - 17:00
Joi 8:00 - 17:00
Vineri 8:00 - 17:00

Metode de plată

Numerar


Review-uri utilizatori

Trimiteți-ne părerea dumneavoastră

Doriți să ne împărtășiți experiența dumneavoastră cu această companie? Opinia dumneavoastră va ajuta şi alți potenţiali clienți şi reprezintă un feedback valoros pentru companie.

Această companie nu are încă nici un review. Fii primul care adaugă un review.

Adaugă review