CASEL PRODIMPEX S.R.L.

  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Descriere:

Casel Prodimpex SRL este importator şi unic distribuitor de aparatură pneumatică ROSS Controls şi EXAIR Corporation în România.
-ROSS-înfiinţat în 1921 în USA-este unul din liderii mondiali în producţia de valve pneumatice, având un larg sortiment de: valve on line şi on-base, valve duble pentru prese, valve proporţionale, FRL, cilindri pneumatici şi hidropneumatici, valve speciale pentru industria aluminiului, sticlei, metalurgică etc.
- EXAIR produce o gamă largă de dispozitive pneumatice, fără piese în mişcare, ce utilizează inteligent energia aerului comprimat, precum: amplificatoare şi cuţite de aer, duze de aer, aspiratoare/conveioare, aspiratoare industriale de lichid sau solide, dispozitive de răcire fără agenţi de răcire (temperaturi până la -46°C), eliminatoare de electricitate statică, duze pulverizatoare, generatoare de vacuum, debitmetre şi detectoare de scurgeri de aer
Pentru întrebări sau detalii suplimentare accesaţi site-urile companiei sau contactaţi-ne direct!


Alte date de contact:


Domeniul de activitate:

Hidraulică şi pneumatică

Zonă deservită:

CLUJ

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 9:00 - 17:00
Marţi 9:00 - 17:00
Miercuri 9:00 - 17:00
Joi 9:00 - 17:00
Vineri 9:00 - 17:00

Metode de plată

Ordin de plată, Filă CEC, Transfer Bancar, Bilet la ordin