UBERHAUSE

Rating
| Adaugă review
  • NetSync
    Verifică dacă datele de contact ale companiei sunt sincronizate pe Intenet, Reţele Sociale şi Aplicaţii de Navigaţie.
  • Website-test WebSite-test.ro - Testează performanţele oricărui website.
  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Descriere:

UberHause este acum prezent si in Cluj, prin partenerii autorizati din judet. Pentru tine asta inseamna proiecte de case, autorizare si executia constructiei pana la cheie oriunde in Cluj sau imprejurimi.

Consultanta imobiliare Cluj
Alegerea terenului potrivit pentru o investitie imobiliara in Judetul Cluj reprezinta de cele mai multe ori o adevarata provocare. Pentru asta iti oferim un serviciu specializat de consultanta imobiliara axata pe solutii de arhitectura si urbanism.

Proiectare case Cluj
Concepem proiecte atat pentru autorizarea cat si pentru realizarea constructiei dorite. Proiectarea caselor in Cluj trebuie sa tina cont si de amplasament, de specificul terenului si de integrarea noului proiect in zona. Apeleaza la arhitectii nostri daca iti doresti un proiect de casa in Cluj sau in alta localitate din judet.

Autorizare si avizare proiecte constructii Cluj
La cerere, UberHause iti poate acorda sprijin in obtinerea avizelor si acordurilor solicitate prin certificatul de urbanism si care vor face parte din documentatia pentru autorizarea construirii imobilului in Cluj sau imprejurimi.

Constructie case Cluj
UberHause executa lucrari de constructii de case, vile, pensiuni, case de vacanta, pe structura din zidarie, lemn sau beton armat, cu respectarea tuturor cerintelor impuse de legislatia in domeniu si tinand cont de specificul zonei Cluj. Specialistii nostri se implica activ in toate etapele si fazele de executie, inclusiv in asigurarea celor necesare pentru receptia lucrarilor, intocmirea cartii constructiei si oferirea de consultanta privind alegerea materialelor, respectiv prezentarea unor solutii de design interior.

Proiectare si constructie cladiri cu destinatie turistica in Judetul Cluj
In cazul in care vrei sa construiesti un hotel, un motel sau o pensiune in zona Cluj ar trebui sa consideri UberHause ca prima optiune. Serviciile integrate pe care le oferim transforma proiectul afacerii tale in realitate.

De asemenea poti sa ne contactezi in vederea proiectarii si construirii in Judetul Cluj a spatiilor de birouri, magazine, restaurante, clinici medicale, showroom-uri, sedii de firme, blocuri de locuinte sau alte tipuri de imobile cu destinatie rezidentiala, comerciala ori industriala.

Informatii financiare şi fiscale:

Cod Fiscal: 35612207


Produse şi servicii:


Cuvinte Cheie:

proiecte case, construcţii case, autorizare şi avizare, design interior, arhitect Cluj, case cu etaj, case Cluj

Domeniul de activitate:

Arhitectură

Zonă deservită:

CLUJ

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 10:00 - 19:00
Marţi 10:00 - 19:00
Miercuri 10:00 - 19:00
Joi 10:00 - 19:00
Vineri 10:00 - 19:00

Metode de plată

Numerar, Ordin de plată


Review-uri utilizatori

Trimiteți-ne părerea dumneavoastră

Doriți să ne împărtășiți experiența dumneavoastră cu această companie? Opinia dumneavoastră va ajuta şi alți potenţiali clienți şi reprezintă un feedback valoros pentru companie.

Această companie nu are încă nici un review. Fii primul care adaugă un review.

Adaugă review