PROIECT CONSTRUCT S.R.L.

Rating
| Adaugă review
  • NetSync
    Verifică dacă datele de contact ale companiei sunt sincronizate pe Intenet, Reţele Sociale şi Aplicaţii de Navigaţie.
  • Website-test WebSite-test.ro - Testează performanţele oricărui website.
  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Descriere:

Proiect Construct Calarasi executa proiecte pentru modernizare fatade, amenajare spatii interioare, instalatii, drumuri si urbanism.
Proiectele de modernizarea a cladirilor existente si de compartimentare a spatiilor interioare, inglobeaza finisaje moderne si sunt realizate tinandu-se cont de tehnologiile noi, de ultima generatie.

Servicii:
PROIECTARE CONSTRUCTII - locuinte, imobile cu caracter social, de invatamint (scolare si prescolare), agro-industriale, cladiri cu caracter hotelier (hoteluri, moteluri, pensiuni), pentru sanatate (spitale, policlinici, dispensare).
PROIECTAREA INSTALATIILOR pentru asigurarea cu utilitati a unor localitati sau zone dintr-o localitate (statii de captare, retele de distributie pentru alimentarea cu apa, retele de colectare a apelor uzate, statii de epurare).
PLANURI URBANISTICE GENERALE ale localitatilor, inclusiv regulamentele de urbanism aferente acestora, planuri urbanistice zonale si de detaliu.
AMENAJAREA SPATIILOR EXTERIOARE poate avea in continut elemente de mobilier urban, spatii de joaca, parcuri, gradini, piatete etc.


Informatii financiare şi fiscale:

Cod Fiscal: 1925013


Persoane de contact


Produse şi servicii:


Cuvinte Cheie:

Amenajari interioare, proiectare, instalatii pentru constructii, proiectare urbanistica, realizare retele de distributie a apei

Domeniul de activitate:

Proiectare

Zonă deservită:

CĂLĂRAŞI

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 8:30 - 17:00
Marţi 8:30 - 17:00
Miercuri 8:30 - 17:00
Joi 8:30 - 17:00
Vineri 8:30 - 17:00

Metode de plată

Numerar, Transfer Bancar, Filă CEC


Review-uri utilizatori

Trimiteți-ne părerea dumneavoastră

Doriți să ne împărtășiți experiența dumneavoastră cu această companie? Opinia dumneavoastră va ajuta şi alți potenţiali clienți şi reprezintă un feedback valoros pentru companie.

Această companie nu are încă nici un review. Fii primul care adaugă un review.

Adaugă review