DIASTIN S.R.L.

  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Imaginea profesionistă a afacerii tale!


Descriere:

E clar pentru oricine că în acest domeniu (corelat cu progresul tehnologic al ultimei perioade), limita de realizare e impusă numai de imaginaţie, orice alte limitări dispărând. Executăm obiecte promoţionale utilizând tehnologiile descrise pe site pe diferite obiecte şi materiale de suport: hârtie, plastic, metal, sticlă, piele, ceramică, lemn. Pentru a ilustra varietatea produselor pretabile la folosirea în acţiuni promoţionale, vă punem la dispoziţie cataloage, cuprinzând câteva sute de produse personalizabile, pe care le gasiti pe site-ul nostru. Insignele metalice sunt durabile, imaginea nu se deteriorează în contact cu apa, iar partea metalică nu rugineşte; pot fi realizate la diametrul de 58mm. Acestea au structură metalică şi ac de prindere; sunt uşoare, nu atârnă şi pot fi prinse atât pe geantă cât şi pe obiectele de îmbrăcăminte; sunt viu colorate şi mari, uşor vizibile de la distanţă. Putem executa insigne cu grafica pusă la dispoziţie de client sau putem asigura consultanţa şi realizarea propriu-zisă a graficii insignelor. Timpii de execuţie sunt foarte mici iar limitările de serie sunt aproape inexistente (practic, realizăm tiraje de la minim 10 bucăţi).


Alte date de contact:

  • 0230-310 899

Persoane de contact


Produse şi servicii:


Cuvinte Cheie:

gravura laser, tampografie, transfer termic, sublimare, agende si calendare 2016, obiecte promoţionale, articole promotionale

Domeniul de activitate:

Publicitate

Zonă deservită:

SUCEAVA

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 9:00 - 17:00
Marţi 9:00 - 17:00
Miercuri 9:00 - 17:00
Joi 9:00 - 17:00
Vineri 9:00 - 17:00

Metode de plată

Numerar, Transfer Bancar, Bilet la ordin, Ordin de plată