NOVA SOLAR S.R.L.

Rating
| Adaugă review
  • NetSync
    Verifică dacă datele de contact ale companiei sunt sincronizate pe Intenet, Reţele Sociale şi Aplicaţii de Navigaţie.
  • Website-test WebSite-test.ro - Testează performanţele oricărui website.
  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Descriere:

Compania noastră vă pune la dispoziţie servicii şi utilaje performante (şi pentru închiriat) destinate construcţiilor: autobetoniere, betoniere, autobasculante, staţie de betoane, automacarele, basculante, buldoescavatoare, cifa, autopompă, malaxoare.

Produse oferite:
Betonul este un amestec de pietris, nisip, ciment (sau asfalt, var hidraulic etc.) si apă, care se transformă prin uscare într-o masă foarte rezistentă si care se foloseste în constructii. Betoanele sunt produse artificiale cu aspect de conglomerat care se obtin în urma întăririi unor amestecuri bine omogenizate de liant, apă si agregate, eventual aditivi. Pentru a îmbunătăti comportarea materialului la diferite tipuri de solicitări betonul poate fi armat cu diferite produse din otel. Acest lucru face ca betoanele să fie materiale foarte variate în ce priveste proprietătile lor tehnice, modul de fabricare si punere în lucru. În functie de modul de armare, se clasifică în:
-beton cu armătura flexibilă;
-beton cu armătura rigidă;
-beton precomprimat.

Sapa este un material de constructii obtinut în urma întăririi unui amestec omogen de nisip (cu granulatie de 0-4), ciment si apă. Este folosită ca strat de suport pentru pardoseli finite, cu rol de egalizare. Sapele sunt de două tipuri: uscată (cu aplicare întârziată fată de momentul preparării) si fluidă.

Mortarul este un material de constructii obtinut prin omogenizarea unui amestec de nisip, var si/sau ciment si apă. După domeniul de utilizare, mortarele se clasifică în mortare de zidărie si mortare de tencuială.

Servicii oferite:
Pompare
Folosirea pompei de beton permite o turnare rapida pe orice tip de santier. Aceasta este indispensabila in cazul turnarilor inaccesibile prin mijloacele obisnuite. Se pot realiza: turnari la inaltimi mari, la distante mari pe orizontala, in zone fara acces direct.
Caracteristici:
    Pompa mobila este echipata cu diferite lungimi de brate cuprinse intre 21 m si 46 m. Pompa fixa este echipata cu tevi si furtune detasabile si poate fi folosita pentru turnari pe suprafete verticale si orizontale intinse in situatia de spatiu limitat sau acces dificil pentru o pompa mobila.
 Capacitatea de pompare variaza intre 10 si 90 m3/h. Avantajele sunt urmatoarele:
    - Realizarea turnarilor de betoane in conditii optime, chiar si in cazul accesului dificil la santier;
    - Usurinta si rapiditate in turnarea betonului;
    - Reducerea fortei de munca;
    - Imbunatatirea securitatii muncitorilor pe santier.
Transport
Transportul betonului de la statia de betoane la santier trebuie sa se desfasoare in conditii optime, pentru a evita inceputul de priza a betonului si pentru a asigura omogenitatea acestuia. Durata maxima de transport, considerata din momentul incheierii prepararii betonului si a incarcarii sale in autobetoniera si pana la sfarsitul descarcarii acestuia, depinde in special de compozitia betonului (cantitatea de apa, tipul si cantitatea de ciment, tipul aditivilor utilizati) dar si de alti factori externi (temperatura mediului ambiant, durata de transport pana la santier, conditii specifice ale santierului etc).
Recomandari
Verificati accesibilitatea fara riscuri a autobetonierelor pe santier. O autobetoniera complet incarcata poate cantari peste 24 tone, de aceea este necesara o cale de acces care sa suporte aceasta incarcatura si in acelasi timp sa permita autobetonierei sa ocupe pozitia de descarcare.Nu adaugati apa sau alt produs in beton pe santier. Verificati avizele de livrare inainte de descarcarea betonului (clasa de rezistenta si cantitatea sa corespunda cu cele comandate).

 

Informatii financiare şi fiscale:

Cod Fiscal: 11293330


Persoane de contact


Produse şi servicii:


Cuvinte Cheie:

Beton, sapa, mortar, transport beton, statie betoane, pompa beton, beton cu armătura flexibilă, beton cu armătura rigidă, beton precomprimat, autobetoniere, betoniere, autobasculante, automacarele, basculante, buldoescavatoare, cifa, autopompă, malaxoare

Domeniul de activitate:

Staţii de betoane

Zonă deservită:

BUZĂU

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 7:30 - 16:30
Marţi 7:30 - 16:30
Miercuri 7:30 - 16:30
Joi 7:30 - 16:30
Vineri 7:30 - 16:30
Sâmbătă Program in functie de comenzi
Duminică Program in functie de comenzi

Metode de plată

Numerar, Cambie


Review-uri utilizatori

Ratingul general al companiei

Trimiteți-ne părerea dumneavoastră

Doriți să ne împărtășiți experiența dumneavoastră cu această companie? Opinia dumneavoastră va ajuta şi alți potenţiali clienți şi reprezintă un feedback valoros pentru companie.

Această companie nu are încă nici un review. Fii primul care adaugă un review.

Adaugă review