KLINTENSIV

Rating
| Adaugă review
  • NetSync
    Verifică dacă datele de contact ale companiei sunt sincronizate pe Intenet, Reţele Sociale şi Aplicaţii de Navigaţie.
  • Website-test WebSite-test.ro - Testează performanţele oricărui website.
  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Descriere:

KLINTENSIV este producător de dezinfectanţi profesionali medicali.
Angajamentul nostru este de a oferi clienţilor noştri produse de calitate. Astfel, întreg procesul nostru de producţie este standardizat, iar substanţele pe care le folosim sunt de cea mai bună calitate, de la firme prestigioase în domeniu.
Klintensiv reciclează o foarte mare parte din deşeurile rezultate, mediul încojurător fiind pentru noi o prioritate.
Produsele noastre:
- KLINTENSIV DEZINFECTANT SUPRAFEŢE - este o soluţie dezinfectantă, fără alcool, gata de folosire, recomandată pentru suprafeţe delicate şi opacizante, sensibile la atacul chimic al soluţiilor cu bază alcoolică. Este o soluţie ideală pentru dezinfectarea rapidă, cu efect maxim asupra suprafeţelor: scaune de tratament, suprafeţele uniturilor dentare, piese de mână (turbină, contraunghi, piesă dreaptă), braţe de susţinere a lămpilor, instrumente stomatologice de oţel, aluminiu, cupru, silicon sau cauciuc, suprafeţe de lucru din spaţii private şi zone de sănătate publică. Este o soluţie cu proprietăţi detergente şi dezinfectante, fără aldehide, cu un spectru larg de acţiune biocidă, creat în funcţie de reglementările normelor armonizate europene privind dezinfecţia. Substanţele active sunt sărurile cuaternare de amoniu.
- KLINTENSIV DEZINFECTANT INSTRUMENTAR - este o soluţie concentrată, cu proprietăţi detergente şi dezinfectante, fără aldehide, cu un spectru larg de acţiune biocidă creat în funcţie de reglementările normelor armonizate europene privind dezinfecţia. Se indică pentru dezinfectarea şi curăţarea instrumentelor din cabinetul medical şi dentar (ex. instrumente de canal, freze, instrumentar chirurgical, mânere, oglinzi, etc.).
- KLINTENSIV GEL DE MÂINI - este un gel hidroalcoolic pentru dezinfectarea şi menţinerea igienei în scopul dezinfecţiei mâinilor prin frecare. Pentru uz profesional.
- KLINTENSIV GEL DEZINFECTANT - are acţiune rapidă, fiind un produs ideal pentru utilizări frecvente în cabinetele medicale, între pacienţi. Substanţele protectoare şi hidratante pentru epidermă asigură echilibrul lipidic prevenind apariţia zonelor uscate şi senzaţia de piele crăpată după utilizări multiple, într-un interval de timp relativ mic.
- KLINTENSIV SĂPUN ANTIMICROBIAN - combină proprietăţile antiseptice, de curăţare şi dezodorizare a mâinilor, fiind de asemenea şi foarte blând cu pielea. Este recomandat să se folosească în unităţile medicale între pacienţi, între proceduri, după expunerea la potenţiali patogeni şi după îndepărtarea echipamentului de protecţie.

Alte date de contact:

  • 021-448 1498

Informatii financiare şi fiscale:

Cod Fiscal: 29359178


Produse şi servicii:


Branduri:


Domeniul de activitate:

Dezinfectanţi

Zonă deservită:

BUCUREŞTI, ILFOV

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 8:00 - 18:00
Marţi 8:00 - 18:00
Miercuri 8:00 - 18:00
Joi 8:00 - 18:00
Vineri 8:00 - 18:00
Sâmbătă 8:00 - 18:00
Duminică 8:00 - 18:00

Metode de plată

Numerar, Filă CEC, Bilet la ordin, Transfer Bancar, Ordin de plată, Rate


Review-uri utilizatori

Ratingul general al companiei

Trimiteți-ne părerea dumneavoastră

Doriți să ne împărtășiți experiența dumneavoastră cu această companie? Opinia dumneavoastră va ajuta şi alți potenţiali clienți şi reprezintă un feedback valoros pentru companie.

Această companie nu are încă nici un review. Fii primul care adaugă un review.

Adaugă review