TEMELIA S.A.

Rating
| Adaugă review
  • NetSync
    Verifică dacă datele de contact ale companiei sunt sincronizate pe Intenet, Reţele Sociale şi Aplicaţii de Navigaţie.
  • Website-test WebSite-test.ro - Testează performanţele oricărui website.
  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Descriere:

Compania Temelia din Braşov este recunoscută de zeci de ani ca partener de încredere al industriei construcţiilor, care este alimentată de societatea noastră cu produse de înaltă calitate în diferite sorturi.
Înfiinţată în 1921 sub numele Kügler, actuala societate Temelia îşi continuă activitatea, având ca principal obiectiv extracţia pietrei calcaroase din cariera proprie situată în Braşov.
Începând cu 2011, producem 1000 de tone zilnic cu ajutorul a 14 angajaţi, ajungând la 250.000 tone anual de materiale naturale de cea mai bună calitate pt. industria de construcţii.
Compania noastră oferă:
- Piatră spartă calcar cu dim. 0 - 60 mm folosită în construcţia drumurilor pavate cu piatră măruntă, îndesată cu compresorul şi de obicei impregnată cu gudron şi alte materiale de legătură, terasamente de drumuri.
- Piatră spartă calcar cu dim. 30- 60 mm folosită la construcţia drumurilor, dar şi în industria chimică şi în procesul de desulfurare de la combinatele energetice.
- Piatră spartă calcar cu dim. 60 - 90 mm folosită în fabricarea varului şi a cimentului, dar şi pentru drenaj şi în industria chimică.
Piatra extrasă de noi poate fi folosită pentru amenajarea grădinilor şi a parcurilor, dar şi pentru construcţia zidurilor de sprijin sau pentru construcţia de gabioane.

Informatii financiare şi fiscale:

Cod Fiscal: 1095742


Persoane de contact


Produse şi servicii:


Cuvinte Cheie:

piatră construcţii, piatră amenajări, piatră calcaroasă, calcar

Domeniul de activitate:

Balastiere

Zonă deservită:

BRAŞOV

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 7:00 - 15:00
Marţi 7:00 - 15:00
Miercuri 7:00 - 15:00
Joi 7:00 - 15:00
Vineri 7:00 - 15:00

Metode de plată

Numerar, Transfer Bancar, Ordin de plată


Review-uri utilizatori

Ratingul general al companiei

Trimiteți-ne părerea dumneavoastră

Doriți să ne împărtășiți experiența dumneavoastră cu această companie? Opinia dumneavoastră va ajuta şi alți potenţiali clienți şi reprezintă un feedback valoros pentru companie.

Această companie nu are încă nici un review. Fii primul care adaugă un review.

Adaugă review