TRACTĂRI AUTOARON SRL-D

Rating
| 1 review
  • NetSync
    Verifică dacă datele de contact ale companiei sunt sincronizate pe Intenet, Reţele Sociale şi Aplicaţii de Navigaţie.
  • Website-test WebSite-test.ro - Testează performanţele oricărui website.
  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

CÂND MAŞINA TE LASĂ, NOI TE SCOATEM DIN IMPAS RAPID, IEFTIN ŞI SIGUR!


Descriere:

Asigurăm servicii de tractări auto rapide şi ieftine pe tot teritoriul ţării, chiar şi la nivel internaţional. Însă, compania noastră fiind bazată în Braşov, cele mai rapide intervenţii pentru tractări auto vor avea loc în Codlea, Zărneşti, Râşnov, Cristian, Bran, Braşov şi zonele Făgăraş, Ghimbav, Săcele, Feldioara, Rupea, Şercaia şi Predeal. Tractarea auto nu implică niciun efort suplimentar din partea dvs. Vom tracta automobilul pe platformă şi apoi îl vom transporta la destinaţia indicată. La cerere, putem transporta automobilul până la cel mai apropiat service cu care noi colaborăm, pentru a asigura reparaţiile necesare.
Serviciile de tractare sunt destinate posesorilor de autovehicule, autoutilitare, utilaje agricole şi buldoexcavatoare, atât timp cât greutatea acestora este sub 5000 kg. Tariful nostru este negociabil pentru distanţele peste 100 km. Platformele noastre ne ajută să îţi oferim servicii de transport auto până la destinaţia pe care o doreşti, indiferent dacă e în România sau pe plan internaţional. Transportul e asigurat pe orice rută sau destinaţie. Serviciile noastre de transport până la cel mai apropiat service auto sunt disponibile la orice oră, în orice zi, chiar dacă vremea este potrivnică sau dacă te afli la o distanţă mare de obiectivele noastre.
Echipa Tractări Auto Aron vine în întâmpinarea ta cu o soluţie complementară: putem depozita autovehiculul tău, pe o perioadă stabilită, în spaţii special amenajate, dotate cu pază permanentă.
Firma noastră asigură transport de camioane, autobuze, microbuze şi utilaje agricole şi de construcţii.
Sunaţi-ne, dacă sunteţi la necaz!

Informatii financiare şi fiscale:

Cod Fiscal: 36425959


Produse şi servicii:


Branduri:


Cuvinte Cheie:

service auto, transporturi speciale, tractări auto non-stop, transportarea în străinătate a autovehiculelor avariate în România, tractări auto platforme Braşov, tractări camioane Codlea, readucerea autovehiculelor avariate din străinătate în România

Domeniul de activitate:

Tractări auto

Zonă deservită:

BRAŞOV

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 0:00 - 23:59
Marţi 0:00 - 23:59
Miercuri 0:00 - 23:59
Joi 0:00 - 23:59
Vineri 0:00 - 23:59
Sâmbătă 0:00 - 23:59
Duminică 0:00 - 23:59

NONSTOP

Metode de plată

Numerar, Transfer Bancar, Ordin de plată


Review-uri utilizatori

Ratingul general al companiei

Review-uri utilizatori

Vasi:

Firma caracterizata de profesionalism. Solicitati serviciile acesteia cu incredere.

Vezi toate review-urile

Trimiteți-ne părerea dumneavoastră

Doriți să ne împărtășiți experiența dumneavoastră cu această companie? Opinia dumneavoastră va ajuta şi alți potenţiali clienți şi reprezintă un feedback valoros pentru companie.

Adaugă review