FONTANA FASTENERS S.R.L.

Rating
| Adaugă review
  • NetSync
    Verifică dacă datele de contact ale companiei sunt sincronizate pe Intenet, Reţele Sociale şi Aplicaţii de Navigaţie.
  • Website-test WebSite-test.ro - Testează performanţele oricărui website.
  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Quality Fasteners!


Descriere:

Fontana Fasteners este divizia comercială şi de distribuţie a Grupului Fontana Luigi SpA, Italia, lider la nivel internaţional în domeniul organelor de asamblare filetate de înaltă calitate.

Inovaţia, calitatea, eficienţa serviciului atât în faza pre cât şi post vânzare, cercetarea şi dezvoltarea continuă, pe produse şi procese, realizate la sediul central din Veduggio con Colzano, provincia Monza şi Brianza, sunt câteva din fundamentele pe care se sprijină societatea fondată în 1952 de către Loris şi Walter Fontana. De la început Grupul Fontana a evoluat potrivit unei abordări globale ce îi permite astăzi să beneficieze de o prezenţă capilară în Europa, pe continentele americane, în Asia şi în Extremul Orient.

Gruppo Fontana este furnizorul celor mai importante industrii la nivel mondial din sectoarele auto, maşini grele, design motor, construcţii navale, mari instalaţii, construcţii civile si industriale (şuruburi de înaltă rezistenţă), aparate de uz casnic.

Fontana Fasteners comercializează orice tip de organe de asamblare şi produse tehnice din gama standard, din orice grupă de caracteristici mecanice şi pentru orice aplicaţie, certificate conform standardelor în vigoare, atât pentru distribuitori cât şi pentru industrie.

O gamă de produse printre cele mai ample din lume permite societăţii să fie prezentă în orice sector industrial şi comercial, de la automobile la utilaj terasier, de la parapeţi la parcuri eoliene, de la construcţii metalice la aparate de uz casnic.

Activitatea Fontana Fasteners este centrată pe satisfacerea unei cerinţe de piaţă care necesită asocierea unui produs de înaltă calitate cu un serviciu în măsură să satisfacă în timp real cerinţele unei clientele diverse, în domeniul organelor de asamblare.

Produse comercializate:
-şuruburi,
-piuliţe,
-şaibe,
-tije filetate,
-produse speciale

Pentru viitoare colaborări şi informaţii suplimentare, vă rugăm să ne contactaţi!

FOARTE IMPORTANT - FIRMA NOASTRĂ OFERĂ SERVICII CLIENŢILOR DIN TOATĂ ŢARA !!!

 

Alte date de contact:


Informatii financiare şi fiscale:

Cod Fiscal: 17094212


Persoane de contact


Produse şi servicii:


Branduri:


Cuvinte Cheie:

organe de asamblare, elemente de asamblare, asamblări cu filet, şuruburi, piuliţe, şaibe, tije filetate, prezoane, ştifturi filetate

Domeniul de activitate:

Organe de asamblare

Zonă deservită:

BRAŞOV

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 8:00 - 16:30
Marţi 8:00 - 16:30
Miercuri 8:00 - 16:30
Joi 8:00 - 16:30
Vineri 8:00 - 16:30

Metode de plată

Numerar, Filă CEC, Bilet la ordin, Transfer Bancar


Review-uri utilizatori

Ratingul general al companiei

Trimiteți-ne părerea dumneavoastră

Doriți să ne împărtășiți experiența dumneavoastră cu această companie? Opinia dumneavoastră va ajuta şi alți potenţiali clienți şi reprezintă un feedback valoros pentru companie.

Această companie nu are încă nici un review. Fii primul care adaugă un review.

Adaugă review