Q.F.G PROIECT SRL

Rating
| Adaugă review
  • NetSync
    Verifică dacă datele de contact ale companiei sunt sincronizate pe Intenet, Reţele Sociale şi Aplicaţii de Navigaţie.
  • Website-test WebSite-test.ro - Testează performanţele oricărui website.
  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Consultanta in domeniul proiectarii instalatiilor, termice, HVAC, ventilatie, climatizare, stins incendii.


Descriere:

QFG Proiect S.R.L. a fost infiintata in scopul asigurarii de proiecte si consultanta in domeniul instalatiilor sanitare, instalatiilor termice, instalatiilor de ventilare-climatizare si instalatiilor de stins incendiu, desfumare pentru o gama larga de cladiri.

Experienta deosebita pe care o avem in acest domeniu de activitate este garantia profesionalismului si seriozitatii cu care tratam orice colaborare.

Avand la indemana o solida experienta de peste 18 ani pe piata de profil, beneficiind de o echipa cu bune competente ingineresti, firma QFG Proiect S.R.L. spera sa devina unul dintre liderii incontestabili in materie de proiecte civile si industriale. 

Serviciile noastre asigura studii de fezabilitate, analize, rapoarte de evaluare si proiectare pentru o gama larga de proiecte si cladiri, asistenta tehnica pe santier pentru cladirile in constructie dar si pentru cladirile in curs de renovare sau extindere.

Cladirile de birouri, spatiile de locuit cu ultimele dotari in domeniu sunt specialitatea noastra.

Automatizarea procesului de productie necesita eficienta maxima in materie de ventilatie, igiena, siguranta a muncii. Pricipiul de baza al firmei noastre este ca fiecare proiect este unic si potrivit fiecarei teme indiferent de marime si complexitate.

Confortul si siguranta casei in care locuiti sau a birourilor, halelor industriale in care va desfasurati activitatea depind de functionarea in cele mai bune conditii a ansamblului de instalatii, de aceea prin QFG Proiect S.R.L., solutiile de proiectare asigura cele mai potrivite solutii pentru fiecare proiect prin luarea in considerare a cerintelor specifice, precum si a normelor si standardelor in vigoare.

 

Informatii financiare şi fiscale:

Cod Fiscal: 24469072


Produse şi servicii:


Cuvinte Cheie:

Proiectare, termice, HVAC, sanitare, stins incendii, desfumare

Domeniul de activitate:

Instalaţii pentru construcţii

Zonă deservită:

BRAŞOV

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 9:00 - 17:00
Marţi 9:00 - 17:00
Miercuri 9:00 - 17:00
Joi 9:00 - 17:00
Vineri 9:00 - 17:00

Metode de plată

Numerar


Review-uri utilizatori

Trimiteți-ne părerea dumneavoastră

Doriți să ne împărtășiți experiența dumneavoastră cu această companie? Opinia dumneavoastră va ajuta şi alți potenţiali clienți şi reprezintă un feedback valoros pentru companie.

Această companie nu are încă nici un review. Fii primul care adaugă un review.

Adaugă review