FLASHNET S.A.

Rating
| Adaugă review
  • NetSync
    Verifică dacă datele de contact ale companiei sunt sincronizate pe Intenet, Reţele Sociale şi Aplicaţii de Navigaţie.
  • Website-test WebSite-test.ro - Testează performanţele oricărui website.
  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Iluminat public inteligent. Smart City. Smart grid. IoT connectivity platform.


Descriere:

Înființată în 2005 în Brașov, FLASHNET este o companie de cercetare-dezvoltare în domeniul "Internet of Things" (IoT) cu operațiuni în toată lumea. FLASHNET integrează și implementează tehnologii hardware și software de ultimă generație pentru a construi sisteme de management pentru orașe inteligente și rețele de utilități. Din 2018, FLASHNET SA este parte a grupului ENGIE.
• inteliLIGHT® este un sistem de telegestiune a iluminatului public care prin reducerea progresivă a intensității luminii și programarea inteligentă a activităților de mentenanță poate duce la economii de până la 35% la consumul de energie și de până la 42% la costurile operaționale. În plus, inteliLIGHT® este o platformă pentru aplicații SMART CITY: stații de încărcare pentru vehicule electrice, infrastructură de securitate, diferite tipuri de senzori, etc. - toate alimentate și controlate prin rețeaua de iluminat public.
• inteliGRID® este un sistem de monitorizare și management al rețelelor electrice, de la contoarele consumatorilor până la centrele de distribuție a energiei. Sistemul oferă mai mult decât culegere de date și supraveghere, facilitează deciziile strategice și controlul efectiv al rețelei prin instrumente avansate de analiză și interpretare a informațiilor disponibile.
• FLASHNET IoT platform – este o platformă integrată de comunicații care pune la dispoziția dezvoltatorilor de aplicații, fără efortul integrărilor complexe, multiple tehnologii și infrastructuri de comunicație de tip IoT (Internet of Things): LoRaWAN, Sigfox, NB-IoT, GSM, etc. 

Informatii financiare şi fiscale:

Cod Fiscal: 18014742


Produse şi servicii:


Cuvinte Cheie:

iluminat public, smart city, smart grid, Internet of Things, M2M

Domeniul de activitate:

Cercetare

Zonă deservită:

BRAŞOV

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 9:00 - 17:00
Marţi 9:00 - 17:00
Miercuri 9:00 - 17:00
Joi 9:00 - 17:00
Vineri 9:00 - 17:00

Metode de plată

Numerar


Review-uri utilizatori

Ratingul general al companiei

Trimiteți-ne părerea dumneavoastră

Doriți să ne împărtășiți experiența dumneavoastră cu această companie? Opinia dumneavoastră va ajuta şi alți potenţiali clienți şi reprezintă un feedback valoros pentru companie.

Această companie nu are încă nici un review. Fii primul care adaugă un review.

Adaugă review