GLEAM LOTUS S.R.L.

Rating
| Adaugă review
  • NetSync
    Verifică dacă datele de contact ale companiei sunt sincronizate pe Intenet, Reţele Sociale şi Aplicaţii de Navigaţie.
  • Website-test WebSite-test.ro - Testează performanţele oricărui website.
  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

PROFESIONALISM – SIGURANŢĂ - REUŞITĂ – GARANŢIE


Descriere:

GLEAM LOTUS este o societate cu capital integral privat, având ca obiect de activitate distribuţia de articole tehnice din cauciuc, asistenţă tehnică pe probleme tehnice şi tehnologice de fabricaţie şi utilizării produselor de acest tip. Serviciile organizaţiei  GLEAM LOTUS sunt adaptate în permanenţă cerinţelor partenerilor săi, astfel putând să ofere soluţii complete în realizarea de obiective şi acţiuni care să satisfacă cerinţele standardelor referenţiale actuale ce impun o conduită şi atitudine profesională în concordanţă cu obiectivele propuse.
O atenţie deosebită s-a acordat stabilirii şi implementării unui sistem integrat de management al calităţii, mediului, sănătăţii şi securităţii ocupaţionale în conformitate cu cerinţele standardelor SR EN ISO 9001; 2008, SR EN ISO 14001;2005 şi SR OHSAS 18001;2008, angajându-ne în asigurarea infrastructurii şi a unui mediu de lucru adecvat pentru desfăşurarea corespunzătoare a tuturor proceselor şi a resurselor necesare pentru atingerea obiectivelor stabilite şi anume satisfacţia cerinţelor partenerilor prin respectarea tuturor obligaţiilor în proporţie de 100%. GLEAM LOTUS  reprezintă provocarea de a concura cu cei mai buni, este o ambiţie, ambiţia de a fi cel mai bun în a oferi articole tehnice din cauciuc de calitate superioară conformă cu standardele în vigoare, promptitudine şi onestitate în relaţiile de colaborare.
Serviciile organizaţiei GLEAM LOTUS sunt adaptate în permanenţă cerinţelor partenerilor săi, astfel putând să ofere soluţii complete în realizarea de obiective şi acţiuni care să satisfacă cerinţele standardelor referenţiale actuale.
Satisfacerea cerinţelor partenerului este linia directoare a tuturor activităţilor desfăşurate de organizaţie, prin realizarea activităţilor de o înaltă ţinută profesională şi evident, cu respectarea actelor, normativelor şi standardelor actuale.
GLEAM LOTUS este echipă unde calitatea şi promptitudinea sunt lege. Competiţia din ce în ce mai acerbă din toate domeniile şi schimbările care apar pe piaţa românească ne-au determinat să devenim mai flexibili şi mai dinamici. Vrem să simţiţi asta din plin şi dumneavoastră. GLEAM LOTUS reprezintă provocarea de a concura cu cei mai buni, este o ambiţie, ambiţia de a fi cel mai bun în a oferi articole tehnice din cauciuc de calitate superioară conformă cu standardele în vigoare

ÎN ATENŢIA DEPARTAMENTELOR TEHNICE, COMERCIALE, PROTECŢIA MUNCII, MENTENANŢĂ, PRODUCŢIE. BUNĂ ZIUA!

Vă prezentăm o gamă variată de articole tehnice din cauciuc respectiv covoare şi plăci electroizolante - ca mijloc de protecţie împotriva electrocutării, covoare rezistente la produse petroliere şi uleiuri, covoare sau plăci pentru uz general cu şi fără inserţii textile, rezistente la apă, aer, gaz şi agenţi necorozivi, garnituri de uz general, inele pentru îmbinarea tuburilor de azbociment şi beton, inele pentru tuburi de oxigen, manşete, cuplaje elastice, tuburi, garnituri profilate, plăcuţe CFR din polietilenă şi cauciuc, plăci intercomunicaţii CFR, amortizoare de cauciuc pentru vibraţii şi zgomot pentru tramvaie ( set complet ), razuri din cauciuc pentru deszăpezire, bandă transportoare în construcţie simplă sau cu racleţi cu/fără velkantă,  bandă chevron tip simplu sau compus, role metalice, membrane de orice tip, curele industriale de transmisie sau elevator, etc. - având capacitatea de asimilare, producţie şi livrare a unei game variate de tipodimensiuni din cauciuc la solicitarea colaboratorilor noştri.

Vă rugăm, să ne contactaţi cu încredere în vederea elaborării unei oferte tehnice şi comerciale personalizate care să satisfacă necesarul dumneavoastră.

Alte date de contact:


Informatii financiare şi fiscale:

Cod Fiscal: 33500878


Produse şi servicii:


Cuvinte Cheie:

articole tehnice din cauciuc Neamţ, tuburi de cauciuc Neamţ, furtunuri Neamţ, elastomeri poliuretanici Neamţ, benzi transportoare Neamţ, benzi transportoare din cauciuc electroizolant Neamţ, benzi de cauciuc rezistente la produse petroliere Neamţ, plăci tehnice din cauciuc Neamţ, inele pentru îmbinare Neamţ

Domeniul de activitate:

Cauciuc

Zonă deservită:

NEAMŢ

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 8:00 - 17:00
Marţi 8:00 - 17:00
Miercuri 8:00 - 17:00
Joi 8:00 - 17:00
Vineri 8:00 - 17:00

Metode de plată

Numerar, MASTERCARD, Bilet la ordin, Transfer Bancar, VISA ELECTRON, Ordin de plată


Review-uri utilizatori

Ratingul general al companiei

Trimiteți-ne părerea dumneavoastră

Doriți să ne împărtășiți experiența dumneavoastră cu această companie? Opinia dumneavoastră va ajuta şi alți potenţiali clienți şi reprezintă un feedback valoros pentru companie.

Această companie nu are încă nici un review. Fii primul care adaugă un review.

Adaugă review