RPN ROMSILVA R.A. OCOLUL SILVIC TĂLIŞOARA

  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Descriere:

OCOLUL SILVIC TĂLIŞOARA aparţine Direcţiei Silvice Covasna şi desfăşoară activitaţi de întreţinere şi exploatare în urmatoarele sectoare:
-Fondul forestier
-Regenerarea paădurilor
- Salmonicultură şi pescuit sportiv
-Arii protejate
-Turism
-Cabaline de rasa.
Pădurile aflate pe raza de activitate a Direcţiei Silvice Covasna sunt situate în interiorul Carpaţilor de Curbură si reprezinta 46% din suprafata judetului, iar ca altitudine sunt cuprinse intre 500 m si 1777 m (Vf. Lacauti), ocupand o suprafata totala de 173,4 mii ha.
Pe zone geografice, 63% din teritoriu se afla in zona montana, cu paduri de rasinoase si fag, iar 37% din teritoriu, in zona dealurilor, cu paduri de fag, gorun si diverse specii.
Ca repartitie pe grupe functionale, padurile cu functii speciale de protectie reprezinta 41 %, iar padurile cu functii de productie si protectie 59 %.
Direcţia Silvică Covasna este inclusă, alături de alte 22 de direcţii silvice, în acţiunea Regiei Naţionale a Pădurilor de obţinere a certificatului FSC pentru management forestier responsabil.


Persoane de contact


Produse şi servicii:


Cuvinte Cheie:

Ocol silvic, paduri

Domeniul de activitate:

Silvicultură

Zonă deservită:

COVASNA

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 9:00 - 17:00
Marţi 9:00 - 17:00
Miercuri 9:00 - 17:00
Joi 9:00 - 17:00
Vineri 9:00 - 14:00

Metode de plată

Ordin de plată, Transfer Bancar