RUBIO TRADING & CONSULTING S.R.L.

Rating
| Adaugă review
  • NetSync
    Verifică dacă datele de contact ale companiei sunt sincronizate pe Intenet, Reţele Sociale şi Aplicaţii de Navigaţie.
  • Website-test WebSite-test.ro - Testează performanţele oricărui website.
  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

“Profesionalismul german alături de tine.”


Descriere:

Suntem o societate comercială Germano-Română care are sediul în Arad / România. Iniţial stabilit cu scopul de a facilita accesul companiilor occidentale la piaţa românească, SC Rubio Trading & Consulting SRL s-a dezvoltat într-un furnizor de servicii la nivel naţional cunoscut în industria de lubrifianţi. Astăzi, compania noastră alimentează unităţi de renume în toată ţara, în special, dar nu exclusiv, de la industrie, la scară largă. Oferim o gamă atractivă de produse de înaltă calitate, consultanţă în alegerea lor, service, respectiv livrarea lor. Ne reprezintă respectul faţă de parteneri, promptitudinea, seriozitatea.

Motto-ul nostru este “Profesionalismul german alături de tine”. Acest motto este cartea noastră de vizită şi determina, de asemenea, acţiunile noastre. Vrem să fim partener de încredere tuturor clienţilor noştri, un partener care oferă nu numai bunurile necesare, dar, de asemenea, soluţii dezvoltate împreună cu clienţii noştri. Între timp, profesionalismul personalului nostru este bine cunoscut în rândul partenerilor noştri de afaceri, şi este, de asemenea, utilizat cu plăcere de ei. Ca un furnizor de servicii, vom oferi o punte eficientă între producători şi consumatori.

Misiunea companiei este să furnizeze pieţei româneşti cele mai calitative produse, care să permită derularea unui proces tehnologic optim, prin creşterea calităţii fazelor de producţie şi implicit a produsului finit şi ultima generaţie de produse de cea mai înaltă calitate, care reduc considerabil ”timpii morţi” pe perioada producţiei.

Ce ne recomandă?

Calitatea şi diversitatea produselor oferite dar şi atuul de unici importatori constituie punctele forte care determină alegerea noastră ca furnizor. Partenerii noştri investesc timp şi bani în cercetare, astfel încât produsele sunt concepute după ultimele tehnologii, au impact redus de poluare şi sunt adaptate tuturor cerinţelor clienţilor noştri.

Certificate

Deţinem certificare ISO 9001:2008 pentru sistemul de management al calităţii. Avem certitudinea că prin calitatea produselor şi profesionalismul german care ne defineşte reprezentăm o alegere avantajoasă pentru dumneavoastră!

Vă oferim mai multe servicii, dintre care amintim: 
• Servicii de consiliere pentru optimizarea proceselor de lubrifiere - putem oferi, la cerere, împreună cu furnizorii noştri din departamentele de asistenţă tehnică, servicii de consiliere pentru selectarea tipului de lubrifiant adecvat, pentru fiecare aplicaţie, în vederea protecţiei complete a utilajelor şi echipamentelor şi a optimizării procesului de lubrifiere. În funcţie de specificul aplicaţiei, putem dezvolta împreună cu furnizorii noştri, un lubrifiant complet nou, conform conceptului “tailor-made”.
• Servicii C-part management - piese cu importanţă secundară pentru produsul final, piese manipulate în vrac, etc.
• Servicii logistică
 – Serviciu Just-in-Time;
 – Rezervarea stocurilor pentru compania dumneavoastră în depozitul nostru, la nivelul stabilit de comun acord;
 – Termen de livrare: maximum 24 ore pentru produsele rezervate în stoc pentru dumneavoastră;
 – Verificarea fizică săptămânală a consumului/stocului din compania dumneavoastră.
• Servicii monitorizare lubrifianţi:
 – Măsurarea clasei de puritate a uleiului;
 – Uscare şi filtrare ulei;
 – Verficare parametri hidraulici în instalaţie;
 – Servicii monitorizare fluide emulsionabile pentru prelucrare metale.

Informatii financiare şi fiscale:

Cod Fiscal: 14703906


Persoane de contact


Produse şi servicii:


Branduri:


Cuvinte Cheie:

lubrifianţi, lubrifianţi industriali, ulei cu PTFE, lubrifiant cu PTFE, curăţitoare pentru HMP, curăţitoare băi cu ultrasunete, lianţi pentru ulei, huse service pentru maşini, huse service pentru protective, lubrifiatoare automate monopunct, echipamente lubrifiere pentru maşini unelte, sisteme automate acţionate pneumatic sau electric, pistoale / sisteme de pulverizare, adezivi anaerobi, adezivi cianoacrilaţi, adezivi şi etanşanţi pe bază de polimeri, adezivi de contact şi asamblare, adezivi epoxidici, adezivi poliuretanici, adezivi pe bază de acrilaţi

Domeniul de activitate:

Lubrifianţi industriali

Zonă deservită:

ALBA, ARAD, ARGEŞ, BACĂU, BIHOR, BISTRIŢA-NĂSĂUD, BOTOŞANI, BRĂILA, BRAŞOV, BUCUREŞTI, BUZĂU, CĂLĂRAŞI, CARAŞ-SEVERIN, CLUJ, CONSTANŢA, COVASNA, DÂMBOVIŢA, DOLJ, GALAŢI, GIURGIU, GORJ, HARGHITA, HUNEDOARA, IALOMIŢA, IAŞI, ILFOV, MARAMUREŞ, MEHEDINŢI, MUREŞ, NEAMŢ, OLT, PRAHOVA, SĂLAJ, SATU-MARE, SIBIU, SUCEAVA, TELEORMAN, TIMIŞ, TULCEA, VÂLCEA, VASLUI, VRANCEA

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 9:00 - 16:00
Marţi 9:00 - 16:00
Miercuri 9:00 - 16:00
Joi 9:00 - 16:00
Vineri 9:00 - 16:00

Metode de plată

Numerar, Filă CEC, Ordin de plată


Puncte de lucru:


Review-uri utilizatori

Ratingul general al companiei

Trimiteți-ne părerea dumneavoastră

Doriți să ne împărtășiți experiența dumneavoastră cu această companie? Opinia dumneavoastră va ajuta şi alți potenţiali clienți şi reprezintă un feedback valoros pentru companie.

Această companie nu are încă nici un review. Fii primul care adaugă un review.

Adaugă review