EXTRA - ANUNŢ EXEMPLU PAGINIAURII.RO

Rating
| 2 review-uri
 • NetSync
  Verifică dacă datele de contact ale companiei sunt sincronizate pe Intenet, Reţele Sociale şi Aplicaţii de Navigaţie.
 • Website-test WebSite-test.ro - Testează performanţele oricărui website.
 • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
  Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
 • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Ciment, var, nisip, adeziv. Construim prompt şi rapid conform dorinţelor dvs.!


Descriere:

Dispunând de o echipă de profesionişti, High Construct oferă o gamă variată de echipamente şi utilaje pentru construcţii, asigurând garanţia tuturor produselor, precum şi nomenclatorul complet de piese de schimb. Oferim spre închiriere, la cele mai avantajoase preţuri, o gamă largă de utilaje.
Oferim următoarele produse şi servicii: construcţii echipamente, utilaje pentru construcţii, utilaje pentru prefabricate din beton, prese bolţari, vibropresă electromecanică semiautomată mobilă, vibropresă hidraulică fixă, matriţe pavele, matriţe blocuri zidărie, matriţe bolţari, construcţii prefabricate, malaxoare, betoniere, mese vibrante pavele.
High Construct îşi consolidează constant poziţia de garant al produselor de calitate pe piaţa internaţională a materialelor de construcţii şi a materiilor prime. .
High Construct îşi consolidează constant poziţia obtinuta de garant al produselor de calitate pe piaţa internaţională a materialelor de construcţii şi a materiilor prime de foarte buna calitate.

Alte date de contact:


Persoane de contact


Produse şi servicii:


Branduri:


Cuvinte Cheie:

Echipamente Construcţii, Echipament construcţie, Echipamente constructie, Betoniera cofraj, Betoniere cofraje, Schele pentru construcţii, Schela pentru construcţii, Vibropresa hidraulică, Bolţaripentru construcţii, Malaxor construcţii

Domeniul de activitate:

Proiectare

Zonă deservită:

BUCUREŞTI

Oferte:

Construcţii case la roşu 175 euro/mp

Pentru contractele incheiate pana la sfarsitul anului va oferim un preţ de 175 euro/mp pentru constructia de case la 'rosu'

Construcţii case 'la cheie' 315 euro/mp

Pentru contractele incheiate pana la sfarsitul anului va oferim un pret de 315 euro/mp pentru constructia de case 'la cheie'


Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 8:00 - 18:00
Marţi 8:00 - 18:00
Miercuri 8:00 - 18:00
Joi 8:00 - 18:00
Vineri 8:00 - 18:00
Sâmbătă 9:00 - 13:00
Duminică 9:00 - 13:00

Metode de plată

Numerar, MASTERCARD, VISA, Transfer Bancar, MAESTRO, Cambie, Bilet la ordin, AMEX, Filă CEC, VISA ELECTRON, Plată online prin card, Ordin de plată, Rate la dezvoltator


Documente:


Puncte de lucru:

 • FILIALA BRAŞOV
 • BRAŞOV, BD. 15 NOIEMBRIE, nr. 12, Bl. 25, Et. 3, Ap. 64, cod post 562489, jud. BRAŞOV
 • 0368-123 456
 • www.test.ro
 • office@brasov.ro

Review-uri utilizatori

Ratingul general al companiei

Review-uri utilizatori

Alex:

Super super!

Vezi toate review-urile

Trimiteți-ne părerea dumneavoastră

Doriți să ne împărtășiți experiența dumneavoastră cu această companie? Opinia dumneavoastră va ajuta şi alți potenţiali clienți şi reprezintă un feedback valoros pentru companie.

Adaugă review