CARITAS ALBA IULIA

  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Nevoia se vede de aproape! De 26 de ani în slujba comunităţii


Descriere:

Caritas Alba Iulia este o organizaţie neguvernamentală non-profit, de utilitate publică înfiinţată de Arhiepiscopia Romano Catolică din Alba Iulia. Serviciile furnizate sunt acreditate de către instituţiile publice abilitate, iar în prezent organizaţia derulează proiecte complexe în domeniul asistenţei sociale pentru mai multe categorii: copiii şi tinerii defavorizaţi, persoanele cu dizabilităţi, vârstnicii, persoanele de etnie romă, persoanele bolnave, familiile în nevoie, agricultorii tineri, comunităţi din zone rurale, persoanele afectate de calamităţi naturale, şamd.
Asistenţa socială în cadrul organizaţiei reprezintă un complex de activităţi: îngrijire medicală şi asistenţă socială la domiciliu, intermedierea bolnavilor, dezvoltarea capacităţii de mişcare, asistenţă familială, cămine de vârstnici, centre de zi pentru vârstnici, centre de plasament de tip familial, centre de educare şi dezvoltare timpurie, centre pentru preîntâmpinarea abandonului şcolar, centru de consiliere şi centre de zi pentru persoane cu dizabilităţi, programe de integrare pentru romi, programe de formare şi instruire, voluntariat, dezvoltare comunitară rurală, logistică, transporturi de ajutoare umanitare.
Zonă deservită: Alba, Braşov, Cluj, Covasna, Harghita, Hunedoara, Mureş.


Persoane de contact


Produse şi servicii:


Cuvinte Cheie:

Asistenţă socială, îngrijire la domiciliu, câmine de vârstnici, centre de plasament, persoane cu dizabilităţi, persoane cu adicţii, grupuri defavorizate

Domeniul de activitate:

Asociaţii şi organizaţii

Zonă deservită:

ALBA

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 8:00 - 17:00
Marţi 8:00 - 17:00
Miercuri 8:00 - 17:00
Joi 8:00 - 17:00
Vineri 8:00 - 17:00

Metode de plată

Numerar, Ordin de plată, Transfer Bancar


Puncte de lucru: