ELECTRO ALFA S.R.L.

Rating
| Adaugă review
  • NetSync
    Verifică dacă datele de contact ale companiei sunt sincronizate pe Intenet, Reţele Sociale şi Aplicaţii de Navigaţie.
  • Website-test WebSite-test.ro - Testează performanţele oricărui website.
  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Descriere:

ELECTRO ALFA vă stă la dispoziție prin lucrări de proiectare și execuție a instalațiilor electrice de medie si joasă tensiune, lucrări de execuție și reparații de instalații de acționări și automatizări electrice, programare PLC, HMI, dar și montaj de instalații și echipamente industriale. Mai mult decăt atât, drept garanție a calității, compania vă stă la dispoziție prin lucrări de intervenție și întreținere periodică a lucrărilor executate sau a celor deja existente.
Va oferim si consultanță de specialitate cu privire la implementarea proiectelor dumneavoastră, fie că este vorba de instalații de iluminat și prize, de instalații de paratrăznet, lucrări de împămâtare, instalații de alimentare cu energie electrică, instalații de curenți slabi –radio/TV, interfon, alarmă/avertizare incendiu, CCTV și altele-, sisteme de degivrare si instalații electrice de încălzire în pardoseală etc.

Alte date de contact:

  • 0737-016 283

Informatii financiare şi fiscale:

Cod Fiscal: 15727024


Produse şi servicii:


Cuvinte Cheie:

Execuţie de intalaţii electrice Alba Iulia, Reţele electrice Alba Iulia, Sisteme pentru instalaţii electrice de medie si joasă tensiune Alba Iulia, Tablouri electrice Alba Iulia, Instalaţii electrice industriale Alba Iulia, Cabluri şi conductori electrici Alba Iulia

Domeniul de activitate:

Instalaţii electrice

Zonă deservită:

ALBA

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 8:00 - 16:00
Marţi 8:00 - 16:00
Miercuri 8:00 - 16:00
Joi 8:00 - 16:00
Vineri 8:00 - 16:00

Metode de plată

Numerar, MASTERCARD, VISA, Transfer Bancar


Review-uri utilizatori

Trimiteți-ne părerea dumneavoastră

Doriți să ne împărtășiți experiența dumneavoastră cu această companie? Opinia dumneavoastră va ajuta şi alți potenţiali clienți şi reprezintă un feedback valoros pentru companie.

Această companie nu are încă nici un review. Fii primul care adaugă un review.

Adaugă review