APULUM S.A.

  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

40 de ani de tradiţie în domeniul porţelanului!


Descriere:

Marca "Apulum" este garanţia solidă a porţelanului de calitate, susţinută de experienţa a peste 40 ani de existenţă.
Suntem onoraţi să anunţăm că începând cu data de 13 septembrie 2010 am fost desemnaţi furnizori ai Casei Regale a României şi reconfirmaţi cu acest statut în anul 2015, ca semn de apreciere a calităţii deosebite a produselor noastre. Vom continua acest trend de creştere a calităţii produselor noastre şi în anul 2016, cu ajutorul investiţiilor în utilaje de creştere a capacităţii de producţie şi a calităţii şi cu siguranţă, clienţii noştri actuali şi viitori vor fi extrem de mulţumiţi. Produsele Apulum sunt perfect adaptate standardelor SR ISO 6486/1 şi SR ISO 6486/2, respectând normele europene referitoare la emisia elementelor toxice din colorantţii ceramici.
Apulum oferă clienţilor săi produse şi servicii, în conformitate cu exigenţele privitoare la sănătate, securitate, protecţia mediului înconjurător.
Produse:
-produse HORECA destinate folosinţei în alimentaţia publică, restaurante, hoteluri, cantine, catering, din porţelan, inscripţionări de text, grafică, sigle, în una sau mai multe culori, precum şi cu aur, platină, argint.
-produse MENAJ pt. uz casnic (servicii masă, de cafea, de ceai, pizza)
-produse BAR (ceşti cafea, espresso, capucino)
- vaze pt. flori, bibelouri, măşti, souvenir-uri


Alte date de contact:

  • 0258-813 703

Produse şi servicii:


Cuvinte Cheie:

producţie porţelan Alba Iulia, serviciuri masă, serviciuri ceai, serviciuri cafea, bibelouri, produse BAR, cadouri, produse menaj

Domeniul de activitate:

Porţelanuri

Zonă deservită:

ALBA

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 8:00 - 16:00
Marţi 8:00 - 16:00
Miercuri 8:00 - 16:00
Joi 8:00 - 16:00
Vineri 8:00 - 16:00

Metode de plată

Credit bancar, Ordin de plată, Transfer Bancar, Bilet la ordin