1. INFO TOTAL PRESS SA - EST TV - Logo

  INFO TOTAL PRESS SA - EST TV

  Postul de televiziune EST TV îşi propune să îndeplinească toate caracteristicile şi rigorile unui post regional de televiziune.
  Prin serviciul de programe difuzat, EST TV se adresează locuitorilor regiunii de est, totalitatea programelor/emisiunilor fiind dedicate comunităţii regionale (programele/emisiunile de informare vor aduce la cunoştinţa publicului evenimente din actualitatea cotidiană a comunităţii, pe teme sociale, economice, culturale şi politice).
  EST TV îşi propune să se menţină lider în regiunea estică, în ceea ce priveşte realizarea şi difuzarea de programe de interes local: emisiuni informative, culturale, sociale, talk-show-uri, divertisment.
  Programul regional EST TV este retransmis, în cele 11 judeţe unde are acoperire, de toate companiile de cablu: Neamţ, Suceava, Botoşani, Iaşi, Bacău, Vaslui, Focşani, Brăila, Galaţi, Harghita şi Covasna.

  • Recepţie satelit
  DVB-S2 - HD720p
  Satelit: Astra 4A - 4,8E
  Frecvenţa: 12724,7
  Polarizare: Verticală
  SR: 1481

  Deschis între orele

  Non Stop

  Metode de plată

  cash

  Numerar, Transfer Bancar, Ordin de plată

 2. PRIMĂRIA BUZĂU - Logo

  PRIMĂRIA BUZĂU

  Municipiul Buzău, reşedinţa judeţului cu acelaşi nume, este situat în zona centrală a judeţului, pe malul drept al râului Buzău, ocupând o suprafaţă totală de 81,3 km2. Se află la confluenţa dintre drumul european E85, ce leagă sudul continentului cu zona de nord şi drumul naţional ce uneşte Transilvania cu porturile dunărene şi litoralul Mării Negre.
  In partea de nord şi nord-vest apare o ramă de dealuri cu înălţimi cuprinse între 500-700 m, iar spre nord-est câmpia piemontană coboară în pantă lină dinspre nord spre sud.
  În partea de est a oraşului se află Lunca râului Buzău, iar în sud Câmpia Buzăului, cu terenuri roditoare. Clima oraşului Buzău are un caracter continental.
  Oraşul Buzău este un important nod feroviar şi rutier. Este situat pe una din magistralele feroviare ale ţării, linia 500, de importanţă europeană: Bucureşti - Ploieşti - Buzău - Focşani - Bacău - Suceava.

  Prima menţionare documentară a Buzăului ca târg şi punct de vamă într-un document intern este cel emis la 30 ianuarie 1431 de Dan al II-lea (1420-1431) prin care scrie, "târgurilor şi vămilor" ţării că negustorii români vor putea cumpăra şi vinde mărfuri la Braşov, iar negustorii braşoveni vor putea cumpăra şi vinde mărfuri în ţara Românească nestingheriţi, plătind taxă vamală stabilită de o reglementare anterioară: "Să fie cum a fost în zilele părintelui domniei mele, Mircea voievod (1386 - 1418)".
  După înfiinţarea judeţului Buzău în 1968 se construieşte în primul rând pe două platforme: Buzău-Sud pe o suprafaţă de 318 ha ce cuprindea 50 întreprinderi şi secţii şi zona industrială Buzău-Nord, cu o supafaţă de 125 ha ce cuprindea 32 întreprinderi şi secţii. Se inaugurează Tabăra de Sculptură în aer liber de la Măgura care a avut 16 ediţii (1970 - 1985), ce semnifică cele 16 secole de atestare a municipiului Buzău. În 1987 se înfiinţează Cenaclul literar "V. Voiculescu" al scriitorilor buzoieni. În 1991 se pune temelia Catedralei Ortodoxe "Sfântul Sava".

  In orasul nostru puteti vizita:
  -cea mai preţioasă podoabă naturală a oraşului Buzău este Pădurea Crâng cu o suprafaţă de 189 ha, din care 10 ha sunt amenajate ca parc,
  -Parcul "Marghiloman"
  -Parcul "Tineretului"
  -Muzeul Judeţean Buzău,
  -Colecţia de etnografie şi artă populară,
  -Casa "Vergu Mănăilă",
  -Ansamblul Episcopiei Buzăului

  Municipiul Buzau este infratit cu orasele Oudenaarde - BELGIA si Agios Dimitrios - GRECIA. Exista un Memorandum pentru dezvoltarea relaţiilor de prietenie şi înfrăţire cu oraşul Baoji, provincia Shanaanxi din Republica Populară Chineză.

  Investitorilor li se acorda reduceri de taxe si impozite conform legii, forta de munca calificata, terenuri pentru investiţii prin concesionare, avize şi autorizaţii de construcţii preferenţiale si toate utilitatile necesare desfasurarii activitatilor economice in conditii optime.

  Proiecte de investitii:
  - reabilitare staţie de tratare a apelor uzate
  - reabilitarea sistemului de canalizare şi a reţelei de alimentare cu apă potabilă a municipiului
  - programul de reabilitare şi modernizare CET Buzău,
  - program ANL pentru 160 de apartamente pentru tineri.

  Deschis între orele

  Luni - Vineri08:00 - 16:00
  SâmbătăÎnchis
  DuminicăÎnchis

  Metode de plată

  cash

  Numerar, Transfer Bancar

 3. STERYL ECO S.R.L. - Logo

  STERYL ECO S.R.L.

  "100% Soluţia Ecologică pentru Colectare, Transport şi Eliminare Deşeuri Medicale!"

  Steryl-Eco are ca obiect de activitate colectarea, transportul şi eliminarea deşeurilor medicale/spitaliceşti.
  Certificari: ISO 9001: 2008, ISO 14001 : 2004 si BS OHSAS 18001 : 2007.
  Serviciile noastre sunt "indreptate" catre: spitale, cabinete medici de familie, cabinete medicale de specialitate, clinici stomatologice, farmacii, saloane de infrumusetare, producatori si importatori din industria farmaceutica, cabinete veterinare.
  Potofoliu de clienti: Spitalul Judeten de Urgenta Brasov, Spitalul Judeten de Urgenta Deva, Spitalul de Psihiatrie Ghe. Preda Sibiu, Spitalul Judeten de Urgenta Zalau, Spitalul Judeten de Urgenta Craiova, Spitalul Judeten de Urgenta Slatina, Spitalul Judeten de Urgenta Bucuresti, Spitalul Clinic Sf. Maria Bucuresti, Spitalul Clinic CF2 Bucuresti, Centrele de dializa B Braun din Botosani, Suceava, Tg. Mures, Sighisoara, Sf. Gheorghe, Arad, Timisoara, Resita, Cluj, Tg. Jiu.
  In concordanta cu normele nationale si europene in vigoare, societatea Steryl-Eco, ofera sistemului sanitar românesc beneficiul celei mai performante si sigure solutii ecologice pentru gestionarea, colectarea, transportul si eliminarea finala a deseurilor medicale.
  Societatea noastra poate presta serviciile de colectare, transport, si eliminare finala atat prin sterilizare termica la temperaturi scazute cat si prin incinerare a tuturor tipurilor de deseuri medicale periculoase respectand astfel prevederile art. 45 din OMS nr.1226/2012.
  Preluarea deseurilor de catre Steryl-Eco se face in ambalaje care indeplinesc urmatoarele cerinte:
  a. Ambalajele în care se face colectarea si care vin în contact direct cu deseurile periculoase rezultate din activitatea medicala sunt de unica folosinta si se elimina o data cu continutul. Ambalajele detin certificate ADR si au marcaj conform standardelor Natiunilor Unite (UN).
  b. Codurile de culori ale ambalajelor în care se colecteaza deseurile din unitatile sanitare sunt: galben - pentru deseurile periculoase (infectioase, taietoare-întepatoare, chimice si farmaceutice); si negru - pentru deseurile nepericuloase (deseurile asimilabile celor menajere).
  Pentru deseurile infectioase si taietoare-întepatoare se foloseste pictograma "Pericol biologic", "Risc biologic".
  Pentru deseurile chimice si farmaceutice se folosesc pictogramele adecvate pericolului: "Inflamabil", "Corosiv", "Toxic", "Risc Chimic". etc.
  Steryl-Eco va furniza unitatii medicale, contracost, ambalaje si materiale pentru colectare, etichetare si marcare, care sa permita colectarea separata a deseurilor medicale periculoase si care, se incadreaza in cerintele prevazute in Ordinul MS nr.1.226/2012.

  Steryl-Eco poarta toata raspunderea pentru transportul, depozitarea, manipularea si eliminarea finala a acestora.
  Instalatiile folosite pentru eliminarea deseurilor sunt omologate.
  Metodele de testare sau de control vor fi conform standardelor in vigoare folosite de Directia de Sanatate Publica si Inspectoratul de Protectia Mediului.
  Colectarea deseurilor se va efectua numai în prezenta reprezentantilor unitatii medicale, ce vor confirma efectuarea serviciului pe bonul de prestatie.
  Dupa terminarea operatiunii de incarcare a deseurilor, vehiculele Steryl-Eco parasesc incinta, indreptandu-se catre locul de eliminare finala, respectand normele privind transportul deseurilor periculoase, conform legii.

  Deschis între orele

  Luni - Vineri08:00 - 18:00
  Sâmbătă08:00 - 18:00
  Duminică08:00 - 18:00

  Metode de plată

  cash

  Rate, Numerar, Filă CEC, Bilet la ordin, Transfer Bancar, Ordin de plată

 4. MOVIPLAST S.R.L - Logo

  MOVIPLAST S.R.L

  Înfiinţată în anul 1993, Moviplast a ajuns foarte repede în topul producătorilor de ambalaje din polietilenă din România.
  Gama largă a produselor oferite pieţei ( folii, pungi, saci, sacose, saci gunoi menajer imprimate sau neimprimate), realizate din LDPE, LLDPE, HDPE, MDPE, BOPP sau CPP precum si faptul ca o buna parte din salariati isi desfasoara activitatea acoperind cele 24 ore ale fiecarei zile din saptamana, adica 7 zile din 7, au facut ca Moviplast SRL sa prelucreze anual peste 2.000 tone polietilena, din care in prezent aproximativ 30% reprezinta productia destinata exportului in Uniunea Europeana.
  Numarul total al clientilor SC MOVIPLAST SRL depaseste cifra de 600. Le multumim tuturor pentru faptul ca ne-au acceptat drept furnizor, iar mai jos, dintre cei 600, amintim pe:
  * ALUTA SA Slatina
  * AUCHAN SRL Bucuresti
  * BENCHMARK ELECTRONICS ROMANIA
  * BENNET
  * ADVERTISING
  * BENVENUTI SRL Oradea
  * BOROMIR IND SRL Rm. Valcea
  * PARLAMENTUL ROMANIEI-CAMERA DEPUTATILOR
  * CARGILL ROMANIA Craiova
  * CARPATCEMENT
  * CARMOLIMP
  * CN TAR TAROM SA Bucuresti
  * COMBINATUL AGROINDUSTRIAL CURTICI
  * DANONE ROMANIA
  * DS SMITH PACKAGING
  *DURA AUTOMOTIVE ROMANIA
  * ELBA SA Timisoara
  * ELPRECO
  * ELVILA
  * EUROFOAM Sibiu
  * EXMEDICO ADVERTISING
  * FACKELMAN CO
  * FAIST METALWORKING
  * FLANCO RETAIL
  * FORNETTI ROMANIA SRL Timisoara
  * FOX COM
  * GST AUTOMOTIVE
  * HELLENIC PLASTIC
  * KOYO ROMANIA SA Alexandria
  * LEROY MERLIN BRICOLAJ
  * LIBAROM AGRI
  * IMP ROMANIA
  * INDUSTRIAL CO SRL
  * INTER DECO PROFILES SRL
  * LEROY MERLIN BRICOLAJ
  * MAKITA
  * MEDIPLUS EXIM
  * MELIBEEA MARKET SRL Suceava
  * MINET SA Rm Valcea
  * NESTLE ROMANIA
  * NICPREM IMPEX
  * PAN GROUP SA Craiova
  * PANGRAM SA Resita
  * PARLAMENTUL ROMANIEI, CAMERA DEPUTATILOR Bucuresti
  * PARMALAT ROMANIA SA Bucuresti
  * POPECI UTILAJ GREU
  * PROSPERO SRL Timisoara
  * RADOX RADIATOARE BUCURESTI
  * RON'S LAND GREEN SRL
  * ROSKO TEXTIL
  * SCANDIA SA Sibiu
  * SODEXO PASS ROMANIA
  * SMITHFIELD PROD SRL Timisoara
  * THRACE GREINER PACKAGING

  Deschis între orele

  Luni - Vineri07:00 - 18:00
  SâmbătăÎnchis
  DuminicăÎnchis

  Metode de plată

  cash

  Numerar, Filă CEC, Bilet la ordin, Transfer Bancar, Ordin de plată

 5. MOVIPLAST S.R.L - Logo

  MOVIPLAST S.R.L

  Înfiinţată în anul 1993, Moviplast a ajuns foarte repede în topul producătorilor de ambalaje din polietilenă din România.
  Gama largă a produselor oferite pieţei ( folii, pungi, saci, sacose, saci gunoi menajer imprimate sau neimprimate), realizate din LDPE, LLDPE, HDPE, MDPE, BOPP sau CPP precum si faptul ca o buna parte din salariati isi desfasoara activitatea acoperind cele 24 ore ale fiecarei zile din saptamana, adica 7 zile din 7, au facut ca Moviplast SRL sa prelucreze anual peste 2.000 tone polietilena, din care in prezent aproximativ 30% reprezinta productia destinata exportului in Uniunea Europeana.
  Numarul total al clientilor SC MOVIPLAST SRL depaseste cifra de 600. Le multumim tuturor pentru faptul ca ne-au acceptat drept furnizor, iar mai jos, dintre cei 600, amintim pe:
  * ALUTA SA Slatina
  * AUCHAN SRL Bucuresti
  * BENCHMARK ELECTRONICS ROMANIA
  * BENNET
  * ADVERTISING
  * BENVENUTI SRL Oradea
  * BOROMIR IND SRL Rm. Valcea
  * PARLAMENTUL ROMANIEI-CAMERA DEPUTATILOR
  * CARGILL ROMANIA Craiova
  * CARPATCEMENT
  * CARMOLIMP
  * CN TAR TAROM SA Bucuresti
  * COMBINATUL AGROINDUSTRIAL CURTICI
  * DANONE ROMANIA
  * DS SMITH PACKAGING
  *DURA AUTOMOTIVE ROMANIA
  * ELBA SA Timisoara
  * ELPRECO
  * ELVILA
  * EUROFOAM Sibiu
  * EXMEDICO ADVERTISING
  * FACKELMAN CO
  * FAIST METALWORKING
  * FLANCO RETAIL
  * FORNETTI ROMANIA SRL Timisoara
  * FOX COM
  * GST AUTOMOTIVE
  * HELLENIC PLASTIC
  * KOYO ROMANIA SA Alexandria
  * LEROY MERLIN BRICOLAJ
  * LIBAROM AGRI
  * IMP ROMANIA
  * INDUSTRIAL CO SRL
  * INTER DECO PROFILES SRL
  * LEROY MERLIN BRICOLAJ
  * MAKITA
  * MEDIPLUS EXIM
  * MELIBEEA MARKET SRL Suceava
  * MINET SA Rm Valcea
  * NESTLE ROMANIA
  * NICPREM IMPEX
  * PAN GROUP SA Craiova
  * PANGRAM SA Resita
  * PARLAMENTUL ROMANIEI, CAMERA DEPUTATILOR Bucuresti
  * PARMALAT ROMANIA SA Bucuresti
  * POPECI UTILAJ GREU
  * PROSPERO SRL Timisoara
  * RADOX RADIATOARE BUCURESTI
  * RON'S LAND GREEN SRL
  * ROSKO TEXTIL
  * SCANDIA SA Sibiu
  * SODEXO PASS ROMANIA
  * SMITHFIELD PROD SRL Timisoara
  * THRACE GREINER PACKAGING

  Deschis între orele

  Luni - Vineri07:00 - 18:00
  SâmbătăÎnchis
  DuminicăÎnchis

  Metode de plată

  cash

  Numerar, Filă CEC, Bilet la ordin, Transfer Bancar, Ordin de plată

 6. CAD-ART S.R.L. - Logo

  CAD-ART S.R.L.

  CAD-ART S.R.L. cu vastă experienţă acumulată în domeniu, prestează la preţuri accesibile şi cu un înalt nivel de calitate servicii de:
  - cadastru Suceava, geodezie Suceava
  - cartografie Suceava
  - topografie Suceava
  - trasări Suceava
  - Întocmeşte documentaţii pentru:
  - intabulare Suceava
  - obţinere autorizaţie de construire
  - studiu topo Suceava
  - PUD Suceava
  - PUZ Suceava
  - materializarea în teren a limitelor de proprietate
  - urmărirea comportării în timp a construcţiilor civile şi industriale

  Deschis între orele

  Luni - Vineri08:00 - 16:00
  Sâmbătă10:00 - 18:00
  Duminică10:00 - 18:00

  Metode de plată

  cash

  Numerar, Filă CEC

 7. PRIMĂRIA HORODNIC DE JOS - Logo

  PRIMĂRIA HORODNIC DE JOS

  Primăria Horodnic de Jos se află în nordul judeţului Suceava.

  Ce puteţi vizita în zona noastră:
  -Biserica din lemn - Schitul Călugăriţa cu hramul "Înălţarea Sfintei Cruci" - construită în anul 1717, inclusă pe lista monumentelor istorice din judeţul Suceava
  -Colecţia muzeală particulară Olenici Dionisie şi Felicia

  Facilitaţi investitori:
  -Teren ADS
  -Reduceri de impozit

  Proiecte de investiţii:
  -Refacerea şi modernizarea infrastructurii rutiere afectate de inundaţiile din anul 2010
  -Modernizare drum vicinal neclasat din comuna Horodnic de Jos, judeţul Suceava - GAL

  Deschis între orele

  Luni - Vineri08:00 - 16:00
  SâmbătăÎnchis
  DuminicăÎnchis

  Metode de plată

  cash

  Numerar

 8. ALBIN-SUCEAVA S.R.L. - Logo

  ALBIN-SUCEAVA S.R.L.

  Pentru alinierea la normativele tehnice şi standardele europene, ALBIN SUCEAVA a demarat un amplu proces de investiţii în modernizarea şi implementarea sistemelor de management ale calitaţii şi perfecţionarea continuă a personalului autorizat, astfel încât, ca o consecinţă firească, am devenit primul laborator independent de gradul II din judeţul Suceava încercări şi verificari în construcţii acreditat RENAR.

  Laboratorul ALBIN SUCEAVA este autorizat de Inspectoratul de Stat în Construcţii pentru următoarele profile: ANCFD; AR; BBaBp; MBM; MD; MTZ; P; ZP.

  De anul acesta ne propunem extinderea autorizatiilor profilului pe mixturi asfaltice.

  Deschis între orele

  Luni - Vineri07:00 - 15:00
  SâmbătăÎnchis
  DuminicăÎnchis

  Metode de plată

  cash

  Numerar, Filă CEC, Bilet la ordin, Ordin de plată

 9. RESTACO S.R.L. - Logo

  RESTACO S.R.L.

  Un adevărat partener este mereu alături de tine. RESTACO - Suceava centru autorizat de service MERCEDES-BENZ vă pune la dispoziţie servicii post-vânzare pentru întreaga gamă MERCEDES-BENZ de autoturisme, autoutilitare, autocamioane şi autospeciale.
  Cele trei atribute care definesc Centrul Autorizat de Service RESTACO Suceava sunt "Rapiditate. Eficienţă. Calitate", dat fiind faptul că toate serviciile firmei sunt oferite la standardele producătorului german, de către un personal profesionist, instruit şi dedicat mărcii.

  Deschis între orele

  Luni - Vineri08:00 - 12:00; 13:00 - 17:00
  SâmbătăÎnchis
  DuminicăÎnchis

  Metode de plată

  cash

  Numerar, Filă CEC, Transfer Bancar

  • BD. GEORGE ENESCU nr. 11 , bl. E9 sc. A Ap. 2, SUCEAVA, Cod Postal 720232, JUD. SUCEAVA
  • office@compactco.ro
  • 0230-521 297
  • Deschis Joi 9:00 – 18:00
  • Domeniu de activitate: Case de marcat

  COMPACT COMPANY PRODCOM S.R.L.

  Firma SC COMPACT COMPANY PRODCOM SRL Suceava, cu 20 de ani de experienţă în IT, se ocupă de comercializarea şi service-ul caselor de marcat fiscale pe judeţele Suceava, Botoşani, Iaşi, Neamţ şi Vaslui, de vânzarea calculatoarelor şi a taximetrelor fiscale marca MICROSIF 03.
  Din ianuarie 2011, firma noastră este distribuitor autorizat de echipamente de birou marca SHARP.

  Deschis între orele

  Luni - Vineri09:00 - 18:00
  Sâmbătă09:00 - 13:30
  DuminicăÎnchis

  Metode de plată

  cash

  Numerar, Bilet la ordin, Ordin de plată

 10. COMPACT COMPANY PRODCOM S.R.L.

  Firma SC COMPACT COMPANY PRODCOM SRL Suceava, cu 20 de ani de experienţă în IT, se ocupă de comercializarea şi service-ul caselor de marcat fiscale pe judeţele Suceava, Botoşani, Iaşi, Neamţ şi Vaslui, de vânzarea calculatoarelor şi a taximetrelor fiscale marca MICROSIF 03.
  Din ianuarie 2011, firma noastră este distribuitor autorizat de echipamente de birou marca SHARP.

  Deschis între orele

  Luni - Vineri09:00 - 18:00
  Sâmbătă09:00 - 13:30
  DuminicăÎnchis

  Metode de plată

  cash

  Numerar, Bilet la ordin, Ordin de plată

 11. B.E.J. NICA GABRIEL - Logo

  B.E.J. NICA GABRIEL

  În conformitate cu prevederile Legii nr. 188 a executorilor judecătoreşti, BEJ Nica Gabriel vă oferă: punerea în executare, recuperarea pe cale amiabilă a creanţelor, executări directe, popriri, notificare acte judiciare, comunicare acte de procedură, sechestru judiciar, notificarea şi comunicarea actelor de procedură, punere în posesie, aplicarea măsurilor asiguratorii dispuse de instanţa judecătorească.
  Competenţe în raza Curţii de Apel Suceava, respectiv judecătoriile din: Vatra Dornei, Suceava, Botoşani, Darabani, Fălticeni, Săveni, Rădăuţi, Dorohoi, Câmpulung Moldovenesc, Gura Humorului.

  Deschis între orele

  Luni - Vineri08:00 - 16:00
  SâmbătăÎnchis
  DuminicăÎnchis

  Metode de plată

  cash

  Numerar, Transfer Bancar, Ordin de plată

 12. DORNA MEDICAL S.R.L. - Logo

  DORNA MEDICAL S.R.L.

  Laboratorul Dorna Medical din Suceava este conceput si dotat astfel incat sa satisfaca cele mai exigente cerinte de calitate. Dispunand de aparatura de ultima generatie, analizele medicale se lucreaza in laboratorul propriu, functionand dupa standarde europene, care garanteaza profesionalism, promptitudine si cel mai bun raport calitate - pret din judet. Va asteptam pentru investigatii medicale de hematologie, coagulare, biochimie, imunologie, marker virali si tumorali, parazitologie, microbiologie si citologie.
  Aria extinsa de activitate permite pacientilor sa beneficieze de profesionalismul si gama completa de analize medicale si la Punctele de recoltare din Falticeni, Radauti si Suceava.

  Deschis între orele

  Luni - Vineri07:30 - 18:00
  Sâmbătă08:00 - 12:00
  DuminicăÎnchis

  Metode de plată

  cash

  Numerar, Bilet la ordin, Ordin de plată

 13. BERMAS S.A. - Logo

  BERMAS S.A.

  Păstrătoare a vechilor tradiţii, BERMAS - Suceava foloseşte procedeul clasic de fabricare a berii, care presupune folosirea malţului şi a conurilor de hamei. Aceasta conferă berii spumă, gustul uşor amărui şi culoarea, asigurându-i totodată limpezime şi conservabilitate.
  Materiile prime folosite la fabricarea berii sunt: malţ - din fabricaţie proprie, orz şi hamei - de la producătorii autohtoni, apă potabilă din izvoarele de apă ale Berchişeştiului.
  Vă invităm să încercaţi următoarele sortimente de bere blondă pasteurizată:
  -Bere Suceava Clasic;
  -Bere Călimani;
  -Bere Bermas

  Deschis între orele

  Luni - Vineri07:00 - 15:00
  Sâmbătă07:00 - 15:00
  DuminicăÎnchis

  Metode de plată

  cash

  Filă CEC, Ordin de plată

 14. PRIMĂRIA ZAMOSTEA - Logo

  PRIMĂRIA ZAMOSTEA

  Primaria Zamostea se află în judeţul Suceava şi are în administraţie satele: Zamostea, Lunca, Nicani, Tăuteşti, Cojocăreni, Răuţeni, Ceomârtan, Corpaci, Badragi.
  Ce puteţi vizita în zona noastră:
  -Rezervaţia naturală Pădurea Lunca
  Facilitaţi investitori:
  -Forţă de muncă ieftină (calificată şi necalificată)
  -Utilitaţi
  -Suport din partea administraţiei locale
  Proiecte de investiţii demarate de Dl Primar Haliuc Al. Vasile şi echipa Dlui:
  -Reabilitare scolală cu clasele I-VIII Zamostea, judeţul Suceava cu o valoare de 445 mii lei
  -Reabilitare, modernizare şi dotare cămin cultural Zamostea cu o investiţie de 1254 mii lei
  Funcţii ocupate în cadrul instituţiei:
  Primar: Haliuc Al.Vasile
  Viceprimar: Achihăiei Neculai
  Secretar: Haiduc Adriana Nicoleta
  Contabil: Haliuc Oltea

  Deschis între orele

  Luni -Joi08:00 - 16:00
  Vineri08:00 - 13:00
  SâmbătăÎnchis
  DuminicăÎnchis

  Metode de plată

  cash

  Numerar, Transfer Bancar, Ordin de plată

 15. PRIMĂRIA SATU MARE - Logo

  PRIMĂRIA SATU MARE

  Primăria Satu Mare se află în nord-vestul jud. Suceava şi administrează satele: Satu Mare, Ţibeni.
  Facilităţi oferite investitorilor:
  -Agregate minerale
  -Pământ pentru cărămide
  Proiecte de investiţii demarate de dl. primar Cramarciuc Ştefan Valerian şi echipa dlui:
  -Programul PNDR în valoare de 1.147.000 Euro
  -Refacerea şi modernizarea drumurilor afectate de calamităţile din 2010 în comuna Satu Mare, judeţul Suceava
  -Modernizarea infrastructurii
  Functii ocupate in cadrul institutiei:
  Primar: Cramarciuc Ştefan Valerian
  Viceprimar: Lavric Mihai Ilie
  Secretar: Florean Cornel
  Contabil: Donisan Rodica

  Deschis între orele

  Luni - Vineri08:00 - 16:00
  SâmbătăÎnchis
  DuminicăÎnchis

  Metode de plată

  cash

  Numerar, Transfer Bancar, Ordin de plată

 16. ARHITECTURĂ GRAFICĂ DESIGN S.R.L.

  AGD Suceava s-a remarcat pe piaţă prin calitatea lucrărilor şi seriozitatea cu care tratăm fiecare client. Biroul este echipat cu tehnologie de ultimă oră şi este capabil de a lucra cu colaborare internaţională. Oferim următoarele lucrări de proiectări: urbanism, clădiri industriale, locuinţe unifamiliale, design de mobilier. Lucrările noastre sunt realizate să se încadreze peisajului.

  Deschis între orele

  Luni - Vineri08:00 - 16:00
  SâmbătăÎnchis
  DuminicăÎnchis

  Metode de plată

  cash

  Numerar, Transfer Bancar, Ordin de plată

 17. SOCIETATE CIVILĂ PROFESIONALĂ DE EXECUTOR JUDECĂTORESC 'DUMITRAŞ ŞI ASOCIAŢII' - Logo

  SOCIETATE CIVILĂ PROFESIONALĂ DE EXECUTOR JUDECĂTORESC 'DUMITRAŞ ŞI ASOCIAŢII'

  Biroul cu competenţă în jud. Suceava şi Botoşani are ca activitate punerea în executare a dispoziţiilor titlurilor executorii prin executare silită directă: predare bun mobil/imobil, evacuare, obligaţia de a face/a nu face şi indirectă: recuperare sume de bani prin poprire, sechestru, vânzare la licitaţie publică, constatarea situatiilor de fapt.
  Alte servicii: comunicare de notificări, oferte reale de plată, consultanţă în executări.

  Deschis între orele

  Luni - Vineri09:00 - 16:00
  SâmbătăÎnchis
  DuminicăÎnchis

  Metode de plată

  cash

  Numerar, Transfer Bancar, Ordin de plată

 18. BIROU EXECUTOR JUDECATORESC DUMITRAŞ ANCUŢA - Logo

  BIROU EXECUTOR JUDECATORESC DUMITRAŞ ANCUŢA

  Biroul cu competenţă în jud. Suceava şi Botoşani are ca activitate punerea în executare a dispoziţiilor titlurilor executorii prin executare silită directă: predare bun mobil/imobil, evacuare, obligaţia de a face/a nu face şi indirectă: recuperare sume de bani prin poprire, sechestru, vânzare la licitaţie publică, constatarea situaţiilor de fapt.
  Alte servicii: comunicare de notificări, oferte reale de plată, consultanţă în executări.

  Deschis între orele

  Luni - Vineri09:00 - 16:00
  SâmbătăÎnchis
  DuminicăÎnchis

  Metode de plată

  cash

  Numerar, Transfer Bancar, Ordin de plată

 19. ECO-PLANT S.R.L.

  EcoPlant SRL Suceava va pune la dispozitie o gama larga de produse si servicii pentru ca dumneavoastra, clientul nostru, sa nu purtati grija unei culturi bolnave sau plina de daunatori.
  Oferim o gama completa de substante fitosanitare, seminte, ingrasaminte folosite in toate culturile agricole.
  Lucram numai cu produse omologate in Romania de cele mai prestigioase Companii Internationale, testate in prealabil pentru a avea cele mai bune rezultate si a veni in sprijinul nevoilor clientilor.

  Produse:
  -insecticide
  -erbicide
  -fungicide
  -fertilizatori foliari
  -tratament sământă
  -stimulatori crestere

  Parteneri: Makhteshim Agan Romania, Du Pont Romania, Elton, Kwizda, Bayer, Chemark Ro, Adviso Trading, Agrosel, Bejo, KWS, Limagrain Central Europa, Pioneer Hibred Romania, Universal.

  Livram in judetele Suceava, Botosani, Iasi, Neamt, Vaslui, si Bacau precum si in alte zone.

  Deschis între orele

  Luni - Vineri08:00 - 16:00
  SâmbătăÎnchis
  DuminicăÎnchis

  Metode de plată

  cash

  Numerar

 20. PRIMĂRIA OSTRA - Logo

  PRIMĂRIA OSTRA

  Ostra este situată în sud-vestul judeţului Suceava, în Depresiunea Ostra, Munţii Stânişoarei
  Cel mai apropiat oraş este Frasin, la 18 km distanţă iar reşedinţa de judeţ, Suceava, se află la 65 km

  Proiecte de investitii:
  Refacerea şi modernizarea infrastructurii rutiere afectate de inundaţii în anul 2010
  Proiect integrat - Măsura 322
  Amenajare parcare centru civic
  Amenajare teren sport
  Reabilitare cămin cultural
  Reabilitare şi extindere reţea cu apă
  Reabilitare reţea canalizare
  Introducerea în circuitul turistic a zonei Poiana Iepei
  Electrificare cătun Poiana Iepei
  Reabilitare energetică şi dotare locală
  Proiect finanţat staţie de epurare
  Reabilitare clădire primărie
  Amenajare parc central - finalizat
  Amenajare platformă gunoi menajer - proiect finanţat
  Reabilitare drumuri vicinale şi uliţe
  Reabilitare poduri, construire punţi
  Amenajare spaţii recreere - foişoare lemn

  Deschis între orele

  Luni - Vineri08:00 - 16:00
  SâmbătăÎnchis
  DuminicăÎnchis

  Metode de plată

  cash

  Ordin de plată

 21. PRIMĂRIA BOROAIA - Logo

  PRIMĂRIA BOROAIA

  Primăria Boroaia se află în sudul jud. Suceava şi administrează satele: Moisa, Săcuţa, Boroaia, Bărăşti, Giuleşti.
  Obiective turistice: Biserica Ioachim şi Ana Boroaia; Mânăstirea de Maici Boboceni; Biserica din lemn monument istoric Boroaia Vale; Situl arheologic La Temelie
  Facilităţi investitori: terenuri, scutiri la taxe şi impozite pt. cei care au clădiri închiriate/concesionate din proprietatea domeniului public/privat şi care au investit în refacerea construcţiilor şi a zugrăvelilor exterioare
  Proiecte de investiţii:
  Introducere reţea canalizare şi staţie de epurare,
  Modernizare drumuri

  Deschis între orele

  Luni - Vineri08:00 - 16:00
  SâmbătăÎnchis
  DuminicăÎnchis

  Metode de plată

  cash

  Numerar, Transfer Bancar

 22. PRIMĂRIA IZVOARELE SUCEVEI - Logo

  PRIMĂRIA IZVOARELE SUCEVEI

  Primăria Izvoarele Sucevei se află în partea de nord-vest a jud. Suceava şi administrează satele Izvoarele Sucevei,Bobeica,Brodina de Sus.
  Obiective turistice:
  Casa tradiţională
  Molidul pitic din Culmea Pohonişului.
  Facilitaţi investitori:
  Cadru natural deosebit
  Produse lactate bio
  Peşte proaspăt
  Sprijin din partea autorităţiilor locale pentru cei care vor să investească.
  Proiecte de investiţii:
  Proiecte în cadrul GAL Bucovina de Munte
  Repararea căminului cultural
  Asfaltarea drumului transfrontalier cu Ucraina
  Reparaţie drumuri comunale
  Deschidere Punct Vamal auto cu Ucraina.

  Deschis între orele

  Luni - Vineri08:00 - 16:00
  SâmbătăÎnchis
  DuminicăÎnchis

  Metode de plată

  cash

  Numerar, Transfer Bancar, Ordin de plată

 23. FORGARDEN S.R.L. - Logo

  FORGARDEN S.R.L.

  Forgarden Suceava este distribuitor de utilaje şi scule pentru prelucrarea lemnului, agricultură, zootehnie, întreţinere spaţii verzi Viking: maşini şi tractoraşe de tuns iarba, motocultivatoare, tocătoare de grădină.

  Vă oferim produse de marcă la cele mai bune preţuri.
  Garanţia acordată este de 24 de luni, asigurăm service rapid atât în perioada de garanţie, cât şi post-garanţie.

  Produse:
  -utilaje şi scule pentru prelucrarea lemnului,
  -utilaje de pădure/grădină,
  -utilaje agricole şi zootehnie,
  -aparate de muls,
  -garduri electrice,
  -utilaje prelucrare metal,
  scule electrice şi pt. grădină.

  Deschis între orele

  Non Stop

  Metode de plată

  cash

  Numerar

 24. PRIMĂRIA DORNA CANDRENILOR - Logo

  PRIMĂRIA DORNA CANDRENILOR

  Dorna Candrenilor este o localitate în judeţul Suceava, Bucovina, situată la o altitudine de 830m, Depresiunea Dornelor şi are în administraţie satele: Dorna Candrenilor, Dealu Floreni, Poiana Negri.
  Obiective turistice: Rezervaţia "12 Apostoli", Parcul communal, Rezervaţia Călimani, Muntele Ouşoru.
  Investitorilor se acordă reduceri de taxe şi impozite conform legii.
  Proiecte de investiţii: dezvoltarea agroturismului, reabilitare parc comunal, modernizarea şcolii şi a campusului, a drumurilor, canalizare şi staţii de epurare a apei, aducţiune de apă în toate satele comunei, construcţia unei grădiniţe cu program prelungit şi a unui teren de fotbal modern, conform standardelor.

  Deschis între orele

  Luni - Vineri08:00 - 16:00
  SâmbătăÎnchis
  DuminicăÎnchis

  Metode de plată

  cash

  Numerar