1. UNIVERSITATEA AUREL VLAICU - Logo

  UNIVERSITATEA AUREL VLAICU

  Universitatea Aurel Vlaicu din Arad, universitate de stat înfiinţată în anul 1990, evaluată ARACIS în 2009 cu calificativul grad de încredere ridicată. Conform HG 749/2009, structura universitară cuprinde studii universitare de licenţă, masterat şi doctorat, care îşi asumă misiunea de a promova la nivel de excelenţă dezvoltarea competenţelor educaţionale şi culturale.
  Oferim: studii universitare, licenţă, masterat, doctorat, ştiinţe umaniste, facultatea de psihologie, facultatea de asistenţă socială, ştiinte exacte, educaţie fizică, facultatea de inginerie, facultatea de inginerie alimentară, ştiinţe economice, facultatea de teologie, master, facultatea de design, cercetare, învăţământ, pregătire personal didactic, educaţie, facultate, licenţiere, Erasmus.
  Pentru detalii vă aşteptăm pe site-ul nostru.

  Deschis între orele

  Luni - Vineri08:00 - 17:00
  SâmbătăÎnchis
  DuminicăÎnchis

  Metode de plată

  cash

  Numerar, Filă CEC, Transfer Bancar, Ordin de plată

 2. NHR AGROPARTNERS S.R.L. - Logo

  NHR AGROPARTNERS S.R.L.

  NHR Agropartners este importator autorizat pentru România al maşinilor şi utilajelor agricole NEW HOLLAND, POTTINGER, HARDI, BOGBALLE, SFOGGIA, HYDRAC, QUIVOGNE, DONDI, EINBOECK, BEINLICH, OLIMAC, FANTINI, BRANTNER, GUESTROWER, TATOMA, KIRCHNER şi JCB având şi un stoc de piese de schimb originale. Reţeaua de distribuţie acoperă întreaga ţară, de la sediul central din Otopeni şi prin filialele proprii din: Arad, Cluj, Iaşi, Constanţa, Dolj, Brăila, Satu Mare, Giurgiu, Roşiorii de Vede şi Călăraşi.br>Vă oferim: tractoare, combine, încărcătoare frontale cu braţ telescopic, pluguri reversibile, grape cu discuri, combinatoare, grape rotative, semănatori mecanice şi pneumatice pentru cereale păioase inclusiv pentru semănat direct, cultivatoare, cositori, greble, remorci autoîncărcătoare pentru furaje, prese pentru baloţi cilindrici şi paralelipipedici, remorci, încărcătoare frontale, maşini de erbicidat, maşini de fertilizat, remorci de transfer, remorci tehnologice pentru zootehnie, cisterne şi vidanje, subsoliere, echipamente pentru irigaţii, hedere pentru cereale, porumb, floarea soarelui, tocătoare de resturi vegetale şi semănători pentru plante prăşitoare.

  Deschis între orele

  Luni - Vineri09:00 - 17:00
  SâmbătăÎnchis
  DuminicăÎnchis

  Metode de plată

  cash

  Numerar, Bilet la ordin, Transfer Bancar, Credit bancar, Plată online prin card, Ordin de plată

 3. PRIMĂRIA SÂNPETRU MARE - Logo

  PRIMĂRIA SÂNPETRU MARE

  Localitatea SÂNPETRU MARE este situată la o distanţă de 56 km de Timişoara şi 45 km de Arad şi administrează satele: Sânpetru Mare, Igriş.
  Ce puteţi vizita în zona noastră:
  Amenajarea unei zone turistice pe malul râului Mureş
  În cazul în care vă aflaţi prin zonă la data respectivă vă aşteptăm să sărbătoriţi alături de noi evenimentele locale:
  -Rugile bisericii Ortodoxe Române - 23 aprilie
  -Rugile bisericii Ortodoxe Sârbe - 22 mai
  -8 noiembrie - Biserica Ortodoxă Română pe Igriş
  -Prima sâmbătă şi duminică din septembrie - Zilele Igrişului
  Facilităţi oferite celor ce doresc să vină în zona noastră cu proiecte de investiţii menite să dezvolte infrastructura zonei noastre:
  -Drum acces zonă
  -Spaţiu de închiriat
  -Teren de închiriat
  -Forţă de muncă
  -Utilităţi
  Proiecte de investiţii demarate de domnul primar Popovici Viorel şi de echipa dumnealui:
  -Introducerea reţelei de alimentare cu apă potabilă în toată comuna
  -Amenajarea şi modernizarea Centrului Civic
  -Introducerea reţelei de canalizare pe suprafaţa întregii comune
  -Introducerea reţelei de gaz metan
  -Pietruiri străzi
  -Amenajări spaţii verzi şi locuri de joacă pentru copii
  Orice proiect de investiţii menit să dezvolte zona noastră este susţinut de administraţia locală.

  Deschis între orele

  Luni - Vineri08:00 - 16:00
  SâmbătăÎnchis
  DuminicăÎnchis

  Metode de plată

  cash

  Numerar, Transfer Bancar, Ordin de plată

 4. STERYL ECO S.R.L. - Logo

  STERYL ECO S.R.L.

  "100% Soluţia Ecologică pentru Colectare, Transport şi Eliminare Deşeuri Medicale!"

  Steryl-Eco are ca obiect de activitate colectarea, transportul şi eliminarea deşeurilor medicale/spitaliceşti.
  Certificari: ISO 9001: 2008, ISO 14001 : 2004 si BS OHSAS 18001 : 2007.
  Serviciile noastre sunt "indreptate" catre: spitale, cabinete medici de familie, cabinete medicale de specialitate, clinici stomatologice, farmacii, saloane de infrumusetare, producatori si importatori din industria farmaceutica, cabinete veterinare.
  Potofoliu de clienti: Spitalul Judeten de Urgenta Brasov, Spitalul Judeten de Urgenta Deva, Spitalul de Psihiatrie Ghe. Preda Sibiu, Spitalul Judeten de Urgenta Zalau, Spitalul Judeten de Urgenta Craiova, Spitalul Judeten de Urgenta Slatina, Spitalul Judeten de Urgenta Bucuresti, Spitalul Clinic Sf. Maria Bucuresti, Spitalul Clinic CF2 Bucuresti, Centrele de dializa B Braun din Botosani, Suceava, Tg. Mures, Sighisoara, Sf. Gheorghe, Arad, Timisoara, Resita, Cluj, Tg. Jiu.
  In concordanta cu normele nationale si europene in vigoare, societatea Steryl-Eco, ofera sistemului sanitar românesc beneficiul celei mai performante si sigure solutii ecologice pentru gestionarea, colectarea, transportul si eliminarea finala a deseurilor medicale.
  Societatea noastra poate presta serviciile de colectare, transport, si eliminare finala atat prin sterilizare termica la temperaturi scazute cat si prin incinerare a tuturor tipurilor de deseuri medicale periculoase respectand astfel prevederile art. 45 din OMS nr.1226/2012.
  Preluarea deseurilor de catre Steryl-Eco se face in ambalaje care indeplinesc urmatoarele cerinte:
  a. Ambalajele în care se face colectarea si care vin în contact direct cu deseurile periculoase rezultate din activitatea medicala sunt de unica folosinta si se elimina o data cu continutul. Ambalajele detin certificate ADR si au marcaj conform standardelor Natiunilor Unite (UN).
  b. Codurile de culori ale ambalajelor în care se colecteaza deseurile din unitatile sanitare sunt: galben - pentru deseurile periculoase (infectioase, taietoare-întepatoare, chimice si farmaceutice); si negru - pentru deseurile nepericuloase (deseurile asimilabile celor menajere).
  Pentru deseurile infectioase si taietoare-întepatoare se foloseste pictograma "Pericol biologic", "Risc biologic".
  Pentru deseurile chimice si farmaceutice se folosesc pictogramele adecvate pericolului: "Inflamabil", "Corosiv", "Toxic", "Risc Chimic". etc.
  Steryl-Eco va furniza unitatii medicale, contracost, ambalaje si materiale pentru colectare, etichetare si marcare, care sa permita colectarea separata a deseurilor medicale periculoase si care, se incadreaza in cerintele prevazute in Ordinul MS nr.1.226/2012.

  Steryl-Eco poarta toata raspunderea pentru transportul, depozitarea, manipularea si eliminarea finala a acestora.
  Instalatiile folosite pentru eliminarea deseurilor sunt omologate.
  Metodele de testare sau de control vor fi conform standardelor in vigoare folosite de Directia de Sanatate Publica si Inspectoratul de Protectia Mediului.
  Colectarea deseurilor se va efectua numai în prezenta reprezentantilor unitatii medicale, ce vor confirma efectuarea serviciului pe bonul de prestatie.
  Dupa terminarea operatiunii de incarcare a deseurilor, vehiculele Steryl-Eco parasesc incinta, indreptandu-se catre locul de eliminare finala, respectand normele privind transportul deseurilor periculoase, conform legii.

  Deschis între orele

  Luni - Vineri08:00 - 18:00
  Sâmbătă08:00 - 18:00
  Duminică08:00 - 18:00

  Metode de plată

  cash

  Rate, Numerar, Filă CEC, Bilet la ordin, Transfer Bancar, Ordin de plată

 5. PRIMĂRIA PEREGU MARE - Logo

  PRIMĂRIA PEREGU MARE

  Comuna Peregu Mare se află aşezată în partea de vest a judeţului Arad, la 38 km distanţă de municipiul Arad, la 18 km distanţă faţă de oraşul Pecica, la 15 km distanţă faţă de oraşul Nădlac, iar în partea de est la 16 km distanţă faţă de comunele Semlac şi Şeitin.

  Comuna este compusă din două localităţi, respectiv Peregu Mare care este reşedinţă de comună şi Peregu Mic care este sat aparţinător.
  Localitatea Peregu Mic este aşezată în partea de nord faţă de centrul de comună, la o distanţă de 2 km.

  Domnul primar Kovacs Emeric împreună cu echipa dumnealui au în derulare următoarele proiecte de investiţii:
  -Reabilitarea şi modernizarea străzilor
  -Extindere reţelei de apă potabilă
  -Amenajarea unui teren sintetic multifuncţional
  Administraţia locală sprijină toţi investitorii ce doresc să vina în zona noastră cu proiecte menite să dezvolte infrastructura zonală.
  Facilităţi oferite investitorilor: energie electrică, apă curentă şi internet.

  Deschis între orele

  Luni - Vineri08:00 - 16:00
  SâmbătăÎnchis
  DuminicăÎnchis

  Metode de plată

  cash

  Ordin de plată

 6. CONSOLIGHT COM S.R.L. - Logo

  CONSOLIGHT COM S.R.L.

  Firma CONSOLIGHT este unul dintre furnizorii tradiţionali de materiale şi echipamente electrice pentru cele mai importante companii de profil din Romania, având la bază calitatea, preţurile competitive şi stocurile. CONSOLIGHT se impune pe piaţa materialelor electrice printr-o reţea naţională de distribuţie, cu filiale în oraşele Bucureşti, Ploieşti, Piteşti, Braşov, Iaşi, Constanţa, Craiova, Timişoara, Arad, Cluj şi deţine trei magazine proprii în Bucureşti.
  Servicii oferite: echipare tablouri electrice de distribuţie, grupuri electrogene şi UPS, transformatoare de putere cu izolaţie în răşini sau ulei, cabluri şi conductori electrici, trasee metalice şi PVC de cabluri, corpuri de iluminat, surse de lumină, aparataj de joasă şi medie tensiune, aparataj de uz casnic şi industrial, accesorii electrice.

  Deschis între orele

  Luni - Vineri08:30 - 17:30
  SâmbătăÎnchis
  DuminicăÎnchis

  Metode de plată

  cash

  Numerar, Filă CEC, Bilet la ordin

 7. ECO CLEANING SERVICE S.R.L. - Logo

  ECO CLEANING SERVICE S.R.L.

  Eco Cleaning Service este o firmă din Arad care oferă servicii de spălătorie şi curăţătorie la o calitate exceptională, atat pentru nevoile dumneavoastra de zi cu zi, cat si pentru cele speciale, cum ar fi dezinfectarea aseptica sau curatarea covoarelor.
  Eco Cleaning Service va ofera o gama variata de servicii complete, de la curatatoria de haine, pana la spalatorie aseptica.
  Indiferent de natura petelor (grăsime, cafea, vin sau rugină), la noi găsiţi rezolvarea în cel mai scurt timp. Curăţăm cele mai pretenţioase articole (rochii de mireasă sau pentru ocazii speciale, stofe, mătăsuri, caşmir, blănuri naturale, lână, paltoane, costume, aşternuturi) la un preţ începând cu doar 20 RON.
  Pe langa serviciile mentionate mai sus, va oferim si servicii de curatatorie de covoare. Cu Eco Carpet Cleaning puteti sa fiti siguri ca vechile dumneavoastra covoare nu vor fi doar curatate, dar si revitalizate.
  De asemenea, va puteti simti in siguranta dupa ce uniformele sau halatele dumneavoastra au fost curatate si dezinfectate la Eco Aseptics, in conditii de maxima siguranta, la standarde internationale.
  In timp ce serviciile de curatatorie si cel de curatatorie covoare sunt orientate publicul larg, serviciul Eco Aseptics tinde sa ofere servicii unice in Arad, orientate in special catre institutiile sau firmele ale caror angajati pot intra in contact cu sangele, sau cu alte potentiale surse de infectii.

  Deschis între orele

  Luni - Vineri09:00 - 20:00
  Sâmbătă09:00 - 15:00
  DuminicăÎnchis

  Metode de plată

  cash

  Numerar, Filă CEC

 8. MAXOLL S.R.L. - Logo

  MAXOLL S.R.L.

  Societatea Maxoll SRL s-a înfiinţat la începutul anului 1995, având ca obiect de activitate producerea şi comercializarea materialelor şi maşinilor de ambalat din domeniul ambalării colective industriale.
  De la înfiinţare şi până în prezent societatea a dezvoltat şi diversificat continuu gama de produse, acţiune susţinută de investiţii în utilaje moderne, achiziţionări şi amenajări de spaţii de producţie.
  Cu un colectiv de muncă tânăr şi dinamic s-a ajuns ca în prezent să fim printre primii în domeniu şi lideri la unele produse, ca banda autoadezivă imprimată-personalizată, executând comenzi şi pentru piaţa externă.
  Promptitudinea şi seriozitatea reprezintă factorii principali care caracterizează relaţiile atât în interiorul firmei, cât şi cu partenerii noştri, acest lucru fiind posibil graţie calificării, ambiţiei şi orientării către nou a colectivului nostru de specialişti.
  Practic, prin dezvoltarea unei bune relaţii cu fiecare client, la fiecare nivel, ne identificăm şi ne implicăm activ ca şi un compartiment de asigurare a garanţiei şi calităţii fiecărui produs.
  Sediul central al firmei se află în Odorheiu-Secuiesc cu reprezentanţe în Bucureşti, Braşov, Sibiu, Arad, Constanţa, Brăila şi Cluj-Napoca.

  Deschis între orele

  Luni - Vineri08:00 - 16:00
  SâmbătăÎnchis
  DuminicăÎnchis

  Metode de plată

  cash

  Numerar, Filă CEC, Bilet la ordin, Transfer Bancar, Ordin de plată

 9. PRIMĂRIA ZĂBRANI - Logo

  PRIMĂRIA ZĂBRANI

  Primăria Zăbrani se află în S-E jud. Arad şi are în adm. satele: Zăbrani, Chesinţ, Neudorf.
  Proiecte de investiţii pe care dl. primar Toader Marian şi echipa d-lui le au în derulare:
  -Modernizare/reabilitare drumuri
  -Introducere reţele apă, canalizare, staţie de epurare
  -Renovare dispensar local Neudorf
  -Îmbunătăţirea şi dezvoltarea infrastructurii agricole
  -Construcţii/reabilitări cămine culturale
  -Extindere reţea energie electrică
  -Reabilitare sală sport
  -Amenajare centru civic Zăbrani
  -Reabilitare trotuare şi podeţe în comuna Zăbrani
  Obiective turistice:
  -Muzeul Adam Muller Guttenbrunn
  -Biserica Romano-Catolică Zăbrani şi Neudorf
  -Cabana Vânătoare Neudorf cu Parcul Grof Zelinski Robert
  Facilităţi investitori:
  -Concesionări terenuri
  Evenimente locale:
  -Ruga Satului-luna mai
  -Ruga Chesinţ-luna septembrie
  -Ziua Recoltei-luna octombrie
  -290 de ani de la aşezarea etnicilor germani în Zăbrani-luna august
  -Balul Agricultorilor-luna octombrie

  Deschis între orele

  Luni - Vineri08:00 - 17:00
  SâmbătăÎnchis
  DuminicăÎnchis

  Metode de plată

  cash

  Numerar, Transfer Bancar

 10. FARMACIA BALSAM S.R.L. - Logo

  FARMACIA BALSAM S.R.L.

  FARMACIA BALSAM este o farmacie tradiţională şi independentă. Preocuparea principală a colectivului nostru a fost, este şi va rămâne omul bolnav.
  Cu o experienţă considerabilă, prin profesionalism şi corectitudine, prin serviciul de consiliere farmaceutică oferit tuturor celor care ne trec pragul, am câştigat încredere şi respect.
  FARMACIA BALSAM eliberează reţete compensate şi gratuite, având contracte cu cele doua case de asigurări CAS Arad şi CAS AOPSNAJ, gama medicamentelor din farmacie fiind cuprinzătoare.
  Suntem o farmacie tradiţională care avem laborator propriu de preparare a unor reţete des prescrise care tratează multe afecţiuni , fără conservanţi şi convenabile ca preţ.
  De asemenea avem preţuri accesibile, toate promoţiile la medicamente şi suplimente le introducem în preţul de raft.
  Vă stăm la dispoziţie cu medicamente, produse tehnico-medicale, cosmetice, medicamente homeopate şi produse preparate în laboratorul nostru.
  Pentru a vă convinge, veniţi să vedeţi!

  Deschis între orele

  Luni - Vineri07:30 - 20:00
  Sâmbătă08:00 - 14:00
  DuminicăÎnchis

  Metode de plată

  cash

  Numerar, Transfer Bancar

 11. PRIMĂRIA PECICA - Logo

  PRIMĂRIA PECICA

  Oraşul Pecica se află in jud. Arad şi administrează satele: Turnu, Sederhat, Bodrogul Vechi.
  Ce puteţi vizita în zona noastră:
  -Ferma de Bivoli cu Centrul de Vizitare Turistică
  -Parcul Natural "Lunca Mureşului"
  -Cetatea Ziridava - Şanţul Mare
  -Mânăstirea ortodoxă sârbă de la Bezdin şi lacul cu nuferi
  -Schitul "Sfânta Paraschiva" din Bodrogul Vechi
  -Biserica ortodoxă română
  -Biserica romano-catolică şi parcul "Sfânta Treime"
  -Monumentul eroilor din Pecica
  -Muzeul Satului din Turnu;
  -Brutării, bălţi de pescuit, echitaţie, parcuri, fântâni publice
  -Ruinele Mânăstirii lui Athum
  Facilităţi investitori:
  -Infrastructură rutieră
  -Transport feroviar de persoane şi de marfă
  -Zone industriale
  -Utilităţi
  Proiecte de investiţii demarate de dl primar Antal Petru şi echipa d-lui:
  -Construire şcoală generală şi grădiniţă nouă
  -Construirea drumului de centură a oraşului Pecica (Centura de Vest)
  -Extinderea capacităţii staţiei de epurare a apei uzate de la 3000 la 15000 de persoane
  -Reabilitarea străzilor (asfaltare, amenajare trotuare)
  -Extinderea reţelei de apă-canal pe toată suprafaţa oraşului
  -Construirea unui ştrand termal

  Deschis între orele

  Luni08:00 - 16:00
  Marţi08:00 - 16:00
  Miercuri08:00 - 16:00
  Joi08:00 - 16:00
  Vineri08:00 - 13:00
  SâmbătăÎnchis
  DuminicăÎnchis

  Metode de plată

  cash

  Numerar, Transfer Bancar

 12. ECO TIRES - Logo

  ECO TIRES

  În urma a mai multor ani de activitate pe tema protecţiei mediului a luat fiinţă SC ECO TIRES SRL care deşi este o societate nou înfiinţată doreşte să se regăsească în cât mai multe acţiuni de protejare a mediului inconjurător inclusiv prin conştientizarea populaţiei asupra importanţei majore de protejare a mediului înconjurător prin acţiunile proprii fiecăruia dintre noi.
  Formata dintr-o echipa tânără şi dinamică ne propunem să fim cât mai aproape de dumneavoastră şi împreună prin acţiunile noastre să contribuim la protejarea şi menţinerea mediului înconjurător cât mai curat şi cât mai natural.
  Noi ne adresăm tuturor celor care împărtăşesc aceleaşi idealuri cu noi indiferent de vârstă, etnie, apartenenţă politică sau religioasă şi indiferent de forma de organizare - persoane fizice sau juridice - şi suntem deschişi oricărui parteneriat sau colaborări.
  Fiind autorizată de către Agenţia Regională pentru Protecţia Mediului, societatea noastră colectează gratuit deşeuri (16.01.03), anvelope uzate de la persoanele fizice şi juridice.
  Momentan ne desfăşurăm activitatea doar în zona de vest - Timiş, Caraş, Alba, Hd, Bihor, Arad - urmând să ne extindem la nivelul întregii ţări.
  Colectând anvelopele uzate contribuim la protecţia mediului înconjurător.
  Aşteptăm să fim contactaţi iar noi, la rândul nostru, cu siguranţă vă vom contacta.
  Colectare anvelope uzate
  Colectare deşeuri din cauciuc
  Colectare deşeuri 16.01.03

  Deschis între orele

  Luni - Vineri08:00 - 17:00
  SâmbătăÎnchis
  DuminicăÎnchis

  Metode de plată

  cash

  Numerar, Filă CEC, Transfer Bancar, Ordin de plată

 13. TAHIMED S.R.L. - Logo

  TAHIMED S.R.L.

  Clinica Tahimed din Arad efectuează o diversitate de analize de laborator (biochimie, imunologie, hematologie, microbiologie, parazitologie) în contract cu Casa de Asigurari Arad şi contracost.
  De asemenea efectuează consultaţii medicale de specialitate pentru permis auto, port armă şi EKG.
  Pentru programare ne puteţi suna la numărul de telefon 0257-252 833 sau email tahimed.arad@yahoo.com.

  Deschis între orele

  Luni - Vineri08:00 - 18:00
  SâmbătăÎnchis
  DuminicăÎnchis

  Metode de plată

  cash

  Numerar

 14. SOCIETATEA AGRICOLĂ "SPICUL" CAPORAL ALEXA - Logo

  SOCIETATEA AGRICOLĂ "SPICUL" CAPORAL ALEXA

  SOCIETATEA AGRICOLĂ "SPICUL" CAPORAL ALEXA din Arad produce şi comercializează la nivel naţional toată gama de cereale (porumb, grâu, orzoaică etc).
  Pentru comenzi foarte mari se oferă transport şi discount-uri considerabile.
  Ne recomandă calitatea produselor oferite şi promptitudinea serviciilor noastre.

  Deschis între orele

  Luni - Vineri09:00 - 17:00
  SâmbătăÎnchis
  DuminicăÎnchis

  Metode de plată

  cash

  Ordin de plată

 15. FOTO-VIDEO ENIGMA S.R.L. - Logo

  FOTO-VIDEO ENIGMA S.R.L.

  Foto Studio Enigma - studio profesional în Arad din 1992.
  Oferim la preţuri foarte bune (negociabile), servicii foto complete în cele 2 magazine din Arad, pe teren şi în studio: nunţi, botezuri, modeling, portofolii, albume absolvenţi.
  Mai oferim următoarele servicii: procesări digitale, procesări filme color, fotografii în studio climatizat, fotoreportaj, filmări video, fotoreportaj nuntă, albume absolvenţi, albume digitale, reproduceri foto, scanări foto, rame foto, fotografii tablou, fotocristale, încărcătoare pentru aparate foto, acumulatori pentru aparate foto, carduri, fotografii Sonet, fotografii publicitate.
  Pentru detalii suplimentare sau viitoare colaborări nu ezitaţi să ne contactaţi!

  Deschis între orele

  Luni - Vineri09:00 - 18:00
  Sâmbătă09:00 - 15:00
  DuminicăÎnchis

  Metode de plată

  cash

  Numerar

 16. CHIC S.R.L. - Logo

  CHIC S.R.L.

  Cu o experienţă de peste 20 de ani stăm la dispoziţia clienţilor noştri cu o gamă variată de articole şi modele de îmbrăcăminte pentru toate gusturile.
  Oferim: îmbrăcăminte damă de zi şi de seară, modele personalizate, îmbrăcăminte bărbaţi, pantaloni damă şi bărbaţi, rochii de ocazie, rochii de seară, bluze, sacouri, îmbrăcăminte copii, uniforme şcolare.
  Nou: acum suntem şi pe facebook cu numele: chic.arad.

  Deschis între orele

  Luni - Vineri09:00 - 18:00
  SâmbătăÎnchis
  DuminicăÎnchis

  Metode de plată

  cash

  Numerar, Transfer Bancar, Ordin de plată

 17. TEPO CONSTRUCT S.R.L. - Logo

  TEPO CONSTRUCT S.R.L.

  TEPO CONSTRUCT S.R.L. din Arad, comercializează toată gama de materiale de construcţii şi finisaje, lavabile, tencuieli, accesorii, adezivi, mortare, var, ciment, plase, polistiren, materiale pentru instalaţii electrice (cabluri electrice, prize şi întrerupătoare, tablouri, doze) şi materiale pentru instalaţii sanitare (racorduri de apă, racorduri de scurgere, ţevi de scurgere, racorduri alimentare, robineţi).
  Pentru detalii suplimentare vă stăm la dispoziţie!

  Deschis între orele

  Luni - Vineri08:00 - 17:00
  Sâmbătă08:00 - 15:00
  DuminicăÎnchis

  Metode de plată

  cash

  Numerar

 18. CARMEL PRINT&DESIGN S.R.L. - Logo

  CARMEL PRINT&DESIGN S.R.L.

  CARMEL PRINT & DESIGN SRL din Arad oferă clienţilor săi o gamă largă de produse publicitare pe care le produce cu mijloace tehnice moderne şi le comercializează: flyere, broşuri, cataloage de prezentare şi artă, cărţi, editură, afişe, albume, concepţie grafică, branding, foto, cărţi de vizită, pliante, reviste.
  Pentru detalii şi comenzi vă stăm la dispoziţie.

  Deschis între orele

  Luni - Vineri08:00 - 16:00
  SâmbătăÎnchis
  DuminicăÎnchis

  Metode de plată

  cash

  Numerar, Filă CEC, Bilet la ordin, Ordin de plată

 19. HEDERA HELIX S.R.L. - Logo

  HEDERA HELIX S.R.L.

  HEDERA HELIX SRL din Arad vă oferă prin intermediul personalului său calificat următoarele produse şi servicii:
  -eliberează reţete gratuite şi compensate
  -comercializează medicamente, produse naturiste cosmetice, parafarmaceutice, tehnico-medicale
  -comercializăm accesorii şi cosmetice speciale pentru copii (jucării, scutece, cădiţe de baie, premergătoare etc.) şi pentru vârstnici (cârje, tensiometre, termometre, cadru etc).
  De asemenea, vă putem oferi consiliere gratuită pentru afecţiunile care nu necesită medicamente eliberate cu prescripţie medicală.

  Deschis între orele

  Luni - Vineri08:00 - 22:00
  Sâmbătă08:00 - 22:00
  DuminicăÎnchis

  Metode de plată

  cash

  Numerar

 20. CRISTALEX TRANS COMPANY S.R.L.

  CRISTALEX TRANS COMPANY SRL din Arad vă oferă următoarele servicii de transport:
  -Transport mărfuri generale;
  -Transport agabaritic de utilaje, structuri, silozuri;
  -Transporturi speciale;
  -Transport mărfuri periculoase ADR;
  -Transport frigorific;
  -Transport containere.
  Mijloacele auto care pot prelua marfa dvs. variază ca dimensiuni etc.
  Maşinile noastre au reviziile efectuate la zi, sunt conform legislaţiei în vigoare şi sunt conduse de şoferi profesionişti.

  Deschis între orele

  Luni - Vineri08:00 - 20:00
  Sâmbătă08:00 - 14:00
  DuminicăÎnchis

  Metode de plată

  cash

  Numerar

 21. ELPIS PHARM S.R.L. - Logo

  ELPIS PHARM S.R.L.

  ELPIS PHARM SRL din Arad vă oferă prin intermediul personalului său calificat următoarele produse şi servicii:
  -eliberează medicamente gratuite şi compensate asiguraţilor
  -comercializează medicamente, produse naturiste cosmetice, parafarmaceutice, tehnico-medicale.
  -având laborator propriu, prepară reţete magistrale.
  -comercializăm accesorii şi cosmetice speciale pentru copii şi pentru vârstnici.
  Personalul nostru are calificare de a oferi consiliere gratuită pentru afecţiunile care nu necesită medicamente eliberate cu prescripţie medicală.

  Deschis între orele

  Luni - Vineri08:00 - 20:00
  Sâmbătă08:00 - 18:00
  DuminicăÎnchis

  Metode de plată

  cash

  Numerar

 22. SILVER GOLD

  Silver Gold s-a înfiinţat în 1993 şi are ca domeniu principal de activitate repararea şi vânzarea maşinilor de birou, case de marcat, cântare, imprimante, faxuri.
  Produsele pe care le găsiţi la noi sunt: copiatoare şi multifuncţionale Konica Minolta, HP şi Canon, faxuri, imprimante, consumabile şi piese de schimb pentru acestea, aparate de marcat electronice fiscale, cântare electronice, maşini de numărat bancnote, calculatoare de birou, maşini de scris, PC-uri şi notebook-uri, componente şi accesorii pentru acestea precum şi produse de papetărie.
  Piaţa de desfacere o constituie în principal municipiul Arad, judeţul Arad şi ocazional alte judeţe.
  Cealaltă parte a activităţii o constituie contractele de service la copiatoare, case de marcat, cântare electronice, maşini de numărat bancnote, PC-uri, imprimante, faxuri multifuncţionale. Această activitate se desfăşoară în general la sediul clientului, iar în cazul intervenţiilor deosebite, echipamentele sunt transportate la sediul firmei pentru o verificare mai amănunţită cu ajutorul aparaturii din dotarea firmei. În luna martie 2005 SC SILVER GOLD SRL a implementat şi menţine un sistem de management al calităţiii în domeniul comercializare şi service birotică. Organismul de certificare este TUV CERT al TUV Thuringen e.V.

  Deschis între orele

  Luni - Vineri08:30 - 16:30
  SâmbătăÎnchis
  DuminicăÎnchis

  Metode de plată

  cash

  Numerar, Filă CEC, Bilet la ordin, Transfer Bancar, Ordin de plată

 23. PRIMĂRIA SEMLAC - Logo

  PRIMĂRIA SEMLAC

  Primăria Comunei Semlac se află în vestul judeţului Arad, având o populaţie de 4120 locuitori
  Ce puteţi vizita în zona noastră:
  Parcul Natural Luca Mureşului
  Situl Cetăţii Ziridava
  Facilitaţi investitori:
  Existenţa unei zone industriale cu infrastructură necesară
  Scutiri taxe
  Forţă de muncă calificată şi necalificată
  Proiecte de investiţii demarate de D-na Primar Letiţia Stoian şi de echipa dumneaei:
  Construire şcoală nouă, reţea de canalizare şi staţie de epurare
  Centralizare sistem de alimentare cu apă
  Amenajare trotuare
  Modernizare drumuri agricole
  Reabilitare şi modernizare drumuri comunale

  Deschis între orele

  Luni08:00 - 16:30
  MarţiÎnchis
  Miercuri08:00 - 16:30
  Joi08:00 - 14:00; 16:00-19:00
  Vineri08:00 - 13:30
  SâmbătăÎnchis
  DuminicăÎnchis

  Metode de plată

  cash

  Numerar, Transfer Bancar, Ordin de plată

  • STR. THEODOR PĂCĂTEANU nr. 2 , ARAD, JUD. ARAD
  • 0745-076 876
  • Deschis Joi 8:00 – 20:00
  • Domeniu de activitate: Transport cereale

  CRISTALEX TRANS COMPANY S.R.L.

  CRISTALEX TRANS COMPANY SRL din Arad vă oferă următoarele servicii de transport:
  -Transport cereale;
  -Transport mărfuri generale;
  -Transport agabaritic de utilaje, structuri, silozuri;
  -Transporturi speciale;
  -Transport mărfuri periculoase ADR;
  -Transport frigorific;
  -Transport containere.
  Mijloacele auto care pot prelua marfa dvs. variază ca dimensiuni etc.
  Maşinile noastre au reviziile efectuate la zi, sunt conform legislaţiei în vigoare şi sunt conduse de şoferi profesionişti.

  Deschis între orele

  Luni - Vineri08:00 - 20:00
  Sâmbătă08:00 - 14:00
  DuminicăÎnchis

  Metode de plată

  cash

  Numerar

 24. TRUCK SERVICE S.R.L. - Logo

  TRUCK SERVICE S.R.L.

  TRUCK SERVICE S.R.L. din Arad oferă servicii de transport marfă rutier la nivel internaţional. Transporturile de marfă se efectuează în toate ţările europene, având ca punct de legatură România.
  Procesam încărcări pentru o gamă variată de tipuri de marfă: generale, speciale, ADR, frigorifice.
  Camioanele utilizate: de 1 tonă până la tiruri de maxim 24 tone util, prelate, dube, frigorifice/ thermo, platforme etc.
  Atât parcul nostru auto cât şi echipa de şoferii profesionişti cu care lucrăm sunt conform cu legislaţia în vigoare.
  Pentru detalii şi colaborări vă stăm la dispoziţie!

  Deschis între orele

  Luni - Vineri09:00 - 18:00
  SâmbătăÎnchis
  DuminicăÎnchis

  Metode de plată

  cash

  Numerar, Ordin de plată